Домашен любимец в Кодияк

Всичко за SUV Kodiaq Mk1 2016-2023
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
storm1st

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA

Домашен любимец в Кодияк

Мнение от storm1st »

Исках да споделя как реших да се вози кучето /11 кг/ в "Мечока" . Дъщерята ми извади душата / с памук естествено, финно , по женски :) / . Досега 1 г и нещо имаше вето за Кодияка но склоних накрая . Гледах разни неща от Али то, даже купих някаква постелка за багажника и накрая поръчах оригиналния аксесоар, обхващащ задните седалки .

@ЦецоNOL ми я донесе лично на Събора .И "постелката" за кучета и двулицевата за багажника . Благодаря ти ,Цецо !!!

Та ето как изглеждат нещата :

Изображение

Изображение
/под кашона е тази двулицевата за багажника , така съм снимал просто/
Изображение

Изображение

Изображение

Сложихме я тестово и не съм я регулирал много много .
Има ципове и може да се правят разни конфигурации . Кучето да е на средна и крайна седалка и да пътува човек до животинката с отворена страница примерно . Даже има отвори запушени с велкро за колани .....
Тестово го качихме "куча" , хареса му и не искаше да слиза после . Ще видим как ще е на път но той е много спокоен и обича да пътува .
Цената не е ниска но изглежда качествена тази "постелка" и дано върши работа .

Парт номера се вижда на снимката с инструкцията но ето го : 3V0061680
Последно промяна от storm1st на 04.07.2024, 16:41:50, променено общо 1 път.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Домашен любимец в Кодияк

Мнение от Цецо75 »

Не е евтино решение, ама изглежда наистина функционално.
Бееееее.....
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Домашен любимец в Кодияк

Мнение от YYakovliev »

Аз имам същото, но на фирмата производител, без надценката на Шкода. Немско е. Ползвам го години, не е мръднало, качествено е. По-късно ще се опитам да изнамеря как беше брандът и колко струва в момента.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Домашен любимец в Кодияк

Мнение от YYakovliev »

Ето я марката: https://www.kleinmetall.de/en/belts-blankets/

За покривало, това е което мисля продават Шкода: https://www.kleinmetall.de/en/allsidecomfort-50444030

Ако куче се вози на седалките и не е в клетка в багажника, силно препоръчвам да му се слага и това, за негова и за пътниците безопасност: https://www.kleinmetall.de/en/allsafe-size-l-15380200

Малко хора си дават сметка колко е опасно за тях и децата им, ако животното не е с колан в колата, независимо от размера му, при евентуален инцидент. Коланът е сертифициран за безопасност по TUV, имам го - върши страхотна работа. Моето куче е още по-спокойно при пътуване, като му го сложа. Не се шегувам.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Домашен любимец в Кодияк

Мнение от odo »

YYakovliev написа: 04.07.2024, 18:24:13 Ако куче се вози на седалките и не е в клетка в багажника, силно препоръчвам да му се слага и това, за негова и за пътниците безопасност:
Точно това тръгнах да пиша, че кучето задължително трябва да е с нагръдник закачен на колана и да не е с дълъг повод.
Публикувай отговор

Обратно към “Kodiaq Mk1”