ЦецоNOL написа: 02.07.2024, 18:55:26
pepi написа: 02.07.2024, 17:42:47
Разбрахме, че е топ, милион пъти го повтори
Някакъв проблем ли има?
Хората питат - аз им отговарям.
Да - след 8 аудита и все още две в гаража - за парите си е абсолютен ТОП.
аз сега да попитам в твой стил - ти къде гледа , че си взе кола със смешен багажник?
Цецо, не ме мисли мене - когато е трябвало да гледам съм гледал, когато се наложи да гледам - пак ще гледам. Научи се да приемаш и чуждо различно от твоето мнение. Беше изразено без лоши чувства, макар и леко пиперливо и не политкоректно. Не е "нетолерантно".
Не знам какъв ми е стилът - виж колко мнения имам за 9г. Не съм от хората, който много говорят, а нищо не казват. Когато мога да помогна със съвет (ОТ ЛИЧЕН ОПИТ) го правя. До тук с обяснителния режим.
Въпросът беше - клати ли се - юшка се, да. Стандартният със 16- да
Не знам какви гуми и кашони си вкарвал - 18-ки ли, тротинеткови ли, ама ние с жената за морето чанти слагахме по седалките. Даже маслото, дето вземах от теб в Бургас го бутнах вътре. Може и да не ми се отдават тетрисите, не знам. Ако имаше и наследник - съвсем тц. И никъде не казвам, че колата е лоша. Разни хора, разни нужди. За теб може да е топ за парите си, за мен за тия пари + малко повече Октавия изкарвам. Е, да, не РС, по-бедничка, ама пък за мен ще е топ за парите си. Различни гледни точки. Просто ще помоля в дискусията да се включат ( даже и с палчета), хора, които са ползвали тая кола, а не са я гледали на картинка само или стационарна в шоурума.
Спирам, без лоши чувства