Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
BMW 540i получи:
- Безводно измиване и защита на моторен отсек.
- Детайлно измиване на автомобила и почистване на лака от налепи.
- Двустъпково полиране с Optimum hyper twins.
- Защита на боя, стъкла и джанти с Optimum Gloss Coat + Opti Seal.
- Детайлно почистване, подхранване на и защита на интериора.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Renault Clio 1.8 16v с жокери
-детайлно измиване и почистване на лака от останало лепило от стикери.
-едностъпково полиране с Optimum hyper polish.
Защита на лак и стъкла с Opti Coat Hyper Seal+Opti Seal.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Още едно E39 540 мина през разкрасителни услуги. Автомобилът беше детайлно измит и почистен, лака полиран двустъпково с Optimum Hyper twins защитен с Opti Coat Hyper Seal + Opti Seal.
Една класика само на 16000 км.
Детайлно измиване и почистване с Optimum ONR.
Премахване на странични лайстни и почистване на старото лепило с Optimum T.A.R.
Водно шлайфане на целия автомобил на 2000 и 3000 трайзакт.
Полиране с Optimum hyper twins.
Защита с Optimum Car Wax.
Acura RDX дойде при нас за пълно разкрасяване и защита.
-детайлно почистихме боята от мръсотия и налепи.
- полирахме боята с Optimum Hyper Polish и ся защитихме с Opti Coat Hyper Seal+Opti Seal.
- почистихме стъклата от варовикови отлагания чрез полиране и ги защитихме с покритие от Soft99.
- почистихме кожените седалки и таблото и ги защитихме.
Освен силното сърце под капака, това AUDI S4 вече може да се похвали и с бляскав външен вид. Автомобилът беше детайлно измит и почистен от налепи, полиран в две стъпки с Optimum Hyper twins, лакът и джантите бяха защитени с Opti Coat Hyper Seal+ Ultra Ceramic Seal, стъклата полирани и защитени с водоотблъскащо покритие, интериорът почистен и защитен. @ЦецоNOL, благодаря още веднъж за доверието!
Тази Шкода Октавия дойде при нас за външно разкрасяване. Измихме детайлно екстериора, полирахме лака в една стъпка с hyper polish, защитихме боя, стъкла и джанти с Opti Coat Hyper Seal.