Девети Национален Събор на Шкода Форум-България - 28-30.06.2024- ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ОТЗИВИ

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Девети Национален Събор на Шкода Форум-България - 28-30.06.2024- ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ОТЗИВИ

Мнение от PVV »

Страхотен събор! Надграждаме и все повече се убеждавам, че шкодаджиите в голямата си част са прекрасни хора. Само една табелка и намек да се спазват правилата бяха достатъчни машината за бира да работи безпроблемно и поляната да изглежда сякаш не са я газили над 100 коли и 200-300 души. За игрите и наградите доста се изписа и само мога да изкажа своите благодарности към всички взели участие за организацията и осигуряването на наградите. Надграждането беше очевидно и не ми се мисли за десетия юбилеен какво ще е. Още веднъж [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
Nikolaycenov

Škoda Фен

Гараж: '18 Skoda Superb SportLine 2.0 TDI, DSG7, 150кс
Обратна връзка:

Мнение от Nikolaycenov »

Въпреки, че съм регистриран във форума от 2016г., и съм сменил 3 Шкоди, до сега не бях ходил на нито една среща. Та тази година се престраших (преодолях страха (срама) си, че няма да познавам никого и ще се чувствам не на мястото си), и с моето семейство решихме да посетим Девети Национален Събор на Шкода Форум-България. Страхотно събитие, с невероятна организация и страхотни хора. Още с пристигането ни в събота на летището ни посрещнаха все едно се познаваме отдавна. След това на поляната на манастира всичко беше на ТОП ниво. Като родител мога да кажа едно голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ за страхотните забавления и награди за децата. Искам да изкажа възхищението си и от усилията на всички хора участвали в организацията на това страхотно събитие. Продължавайте сте така и се надявам занапред да се виждаме по-често.
[smilie=thank_you2.gif] [smilie=thank_you2.gif] [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
Бай Семо

Шкода Новак

Гараж: Skoda Kodiaq
BMW E36 touring
BMW E46 325ti

Мнение от Бай Семо »

Аз не успях да дойда [smilie=punish.gif] . А, имаше какво да покажа [smilie=pleasantry.gif] . Снимките са супер. Поздравления на организаторите и присъстващите!
Аватар
Morkova

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996

Мнение от Morkova »

Събора приключи и какъв по-добър атестат за това може да бъде бройката от 140 коли, 60 деца и невероятната атмосфера. Запознахме се с @Rangel, /много готин, както @andreev, обича да казва коректен, [smilie=sarcastic.gif] . Всички сте машини, поздрави на вас и семействата ви и до нови парти енимал срещи. [smilie=beach.gif]

П.с. Ися, голям си! Обичам те!
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

За първа година успях да посетя това прекрасно мероприятие. До сега само съм слушал колко е хубаво....за първа година се убедих и лично!

Чудесна организация, ТОП място, прекрасно време - всичко от което има нужда за добро прекарване!

Бих искал да направя едно предложение, което в интерес на истината дойде от @tuningmania, в разговор с него. Та предложението е да се разговаря с управата на манастира и да ги попитаме дали имат нужда от нещо, което като общност (форум) бихме могли да направим за тях под гормата на кампания, да го закупим и да го дарим на манастира - било то парични средства или някаква вещ, от която те имат нужда. Мисля, че по този начин бихме затвърдили позицията на най-добър и активен форум в България. [smilie=yahoo.gif]
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Вече участвахме в детският кът на поляната. Има и други идеи, но се оказа, че е доста сложно за организация предвид спецификата на обекта.
Бееееее.....
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

@_v_, говорили сме с тях. Имат няколко стаи, който са за ремонт и искахме да дарим пари да се ремонтират, но ни беше обяснено, че ако не го направим директно ние, или да платим лично ние на майстор парите ще потънат и няма да отидат по предназначение. Това вече е проблем, защото няма кой да се нагърби със задача да търси майстори, или пък да ходи да ремонтира лично.
Аватар
nasmen

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC

Мнение от nasmen »

Нека и аз отбележа, че събора беше на топ ниво.От първия до последния детайл всичко беше изпипано.
Атмосферата беше уникална, имаше всичко и за малки и за големи!
Благодарности към организаторите!
Големи сте!!!
Аватар
n_ivanov

Škoda Фен²

Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual

Мнение от n_ivanov »

Много исках да дойда в събота през деня, но за жалост здравословното състояние на детето не позволяваше да пътувам. За другата година обаче, от сега сме си направили плановете с жената и сме го включили в календара, та ако не ни мине котка път за юбилейният 10ти събор ще дойдем и ние. [smilie=pleasantry.gif]

П.С.: Гледайки снимките изживявам всяка емоция, все едно съм бил с вас. :)
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Организацията отново беше на високо ниво, всички отговорни за което, се бяха постарали СУПЕР много, евала! Изкарахме чудесно със семейството, на пистата се забавлявахме много. @BlackPearl отново не седна няколко дена и беше навсякъде.

Колата на Междене за поредна година беше супер консистентна и безпроблемна във всеки един старт от началото до края. Поведох с 2:0 на @SilverBullet, защото стартирах по-добре и пистата не му стигаше да ме настигне, но след това решихме да се пускаме още и следващите 3 старта ги взе той, защото започна по-добре да тръгва и заслужено взе купата за 4х4. После отново бях такси и качих за още няколко старта различни хора.

Ето и моя принос към събора с албума ми със снимки:

https://photos.app.goo.gl/dKU6vTaT7fuwxMLx6

Ще се видим на есенната среща!
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
zoovanka

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb 2 face 2014 1.8 TSI 360Hp/480Nm - STAGE3 K04-64 PORFIRIS autosport Package + E-tuners
Thessaloniki
Обратна връзка:

Мнение от zoovanka »

Перфектна организация,бил съм четири години подред на алтернативните сбирките на колегите от Vw на Узана,но шкодаджиите показват разликата,за трета поредна година се убеждавам,а тя става все по-голяма.Според мен разликата я дават най-вече децата,семейната ориентираност на мероприятието и перфектните организатори,дано успеем да ги отменяме в някой задължения в бъдеще,колегите се раздадоха за пореден път до край.
Д-р Иван Раев
Еврозоовет Бургас
Аватар
SilverBullet

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP
Обратна връзка:

Мнение от SilverBullet »

YYakovliev написа: 02.07.2024, 13:12:22 Колата на Междене за поредна година беше супер консистентна и безпробл
Вагон ресторанта кърти мивки този си сетъп! Супер консистентна и линейна. Достойна битка, много ме изпоти! [smilie=hunter.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

За сефте ми се случва, толкова "късно" да пиша ферман с впечатления.

Ще гледам да съм кратък... Понеже днес имах изненадващо обаждане...с поздравления за всички свързани с организацията на събитието от админът на Шкода Клуба, за което адмирации към него.
Това ще ми спести интрото което мислех да пиша: (относно VW/ фестове / BMW и тн.)
А то е, че НИЕ имаме идентичност, ядро и нашата общност е много сплотена .
Още от VW Fest, когато се сдръпахме с VW и застанах/ме с ясна позиция, че няма да се"ебават" с нас, независимо кои са: VW ли, BMW ли, ние сме ШКОДА Форум и сме сплотена общност!
Това се показва и през годините- през последните години си отстояваме нашите виждания, правим това което смятаме за правилно като развитие и резултатите са видими, надграждаме стабилно и то с по 10%+ винаги. Ядрото ни е едно цяло , рядко идват случайни хора от нета (ей така за бройка), а когато дойдат- 80% от тях , след като видят и усетят атмосферата, стават от редовните посетители на събитието.
Като цяло, вече последните събори, стават ми все по натоварени и все по-малко време остава да се видя с колегите.
С @Kaloyan_vRS, се видях и обменихме 5 приказки, с @The Hooligan- не повече от 5минути....
Но така е : Като дойде Събор и в стаята в хотела му говоря на детето: Айде, утре Петък- да мине.... Айде, утре Събота- да мине. Айде- остана награждаването и се свършва.
Петък- аз се прибрах в 03:00ч., детето се прибра в 05:30ч . КАзвам на жената, от рано да почваме да свикваме.
Топ Събор- имам си малките забележки към себе си, догодина за 10я ще ги коригирам.
За това и се ИЗВИНЯВАМ, че не мога да обърна внимание на колегите! Втората вечер бях много изморен и мн ме боляха краката, не успях да стана и да ходя по масите с чаша в ръка и да казвам наздраве, както го правя обикновено. Даже и не пих грам, много бях изморен!
Не можах да се видя и да си поговоря с колегите, да разгледам автомобилите и тн., но няма пълно щастие. Едното за сметка на другото- всяко нещо си има цена.
140автомобила, поляната не може да ги побере в този формат на подредба. Семейно ориентиран форум, какво повече да иска човек, деца бол!
Както казва @JORDITO: Едно е зад клавиатурата, друго е на живо на поляната.
Смятам, че в това се убеждава всеки, който дойде за сефте, за пример тази година- @Rangel, @Nikolaycenov, а и много други!
Главните заподозрени се знаят: @PRO, @pechatara, @uboy.
@uboy, за поредна година направи окоси поляната. Тази година имаше още повече работа. Постоянно щъкаше и заснемаше с дрона, гимбала и тн. Уреди и се занимава с химическите тоалетни за Междене!
Надявам се, да не пропусна някого: Тази година, дейно се включи @Цецо75, за което съм му безкрайно благодарен, неизменна помощ ми беше през тези дни! Само с микрофона е слаб, но ще работим в тази посока!
@Никола Иванов, както винаги перфектен на пистата, с осветление и с помощ!
Дядо Поп @Архимандрит Дионисий и Боряна, винаги са на линия за помощ и бяха от голяма ползва при игрите.
@Morkova, си пердаши таблата. Последните години към него е по-лежерно, защото е татко, но винаги е на линия за помощ.
Тази година - освободих от отговорност един млад татко- Ванката, както и @bobi-rz (вече дядо) и @PVV- те вече само да си почиват!
@JORDITO, беше на линия за дартса , масите и се грижеше за високия боен дух на масата!
Банкетните лъвове са ясно: @todor87, @SilverBullet- 2ри събор ми носи кутийки и храни, @vankissa, след като си тръгне жена му- става друг човек!
Извинявам се, ако пропускам някого.
Не мога да тагна всички останали, хората и посетителите, които правят Националния Събор- баш Събор!
Доволен съм- беше си стегната организация, с до 30мин закъснение (приемливо, предвид мащаб и хора).Времето беше с нас, всичко мина без особенни проблеми!
На Стефан Сяров, на Еуратек , на Цеко @ЦецоNOL за наградите.
Благодаря на @ЦецоNOL за наградата. За съжаление, още не съм имал време да я отворя и да и се порадва.
@YYakovliev, ме зарадва с личен подарък: много му благодаря за което. И с него не успях да се видя и да поговорим за другата ни страст- колоезденето, Дунав Ултра и състезанията в които ще вземем участие тепърва, но.....няма как!
Редактирам си мнението за 5ти път, но така е: Пропускам...., а как може да пропусна МИРО @tuningmania!
Евала за цялостната помощ Миро и че натовари комбинизона до горе с форумните инвентари. Докара ги и ги върна! БЛАГОДАРЯ ТИ!
Тази година бяхме подготвили изненада на Емо и Пепи- те си ги заслужават! 2 дни, бая сноване беше, но пък беше спокоен Събор. Други години ги навиквам [smilie=sarcastic.gif] , спешавам за нещо, тази година всичко вървеше по вода.
Най съм доволен, че хората го виждат и оценяват и всеки идва и иска да помогне с каквото може! Това е то сплотеното обшество и сплотен колектив!
Рядко има някакви изпълнения , @Morkova e вече татко- улегнал човек. Само с едни листи с правила и всичко мина по мед и масло!
И отново ще повторя за Н-ти път : Съборът не го правим ние като организатори: Правите го ВИЕ- хората които присъствате.
Ние само се стараем да осигурим една благоприятна среда това да се случи. Без хората, цялостната им нагласа и позитивното мислене и енергия за събитието, тези Събори няма да са същите!

П.С: Стоя си аз Събота вечер- краката ми - кайма.... и гледам @intense срещу мен на масата.
И си мисля: Мале, утре ако пак направя грешка и не дам награда...какво ще се случи в тях. Жалко че няма камера, да се гледа.
Викам: Диляне....и му казвам мислите си.
Той ме поглежда и казва: Еееее, направо си събирам багажа и се изнасям от вкъщи!!!
(знаете за случката, който е бил на награждаването)

П.С2: Играхме дузпи- Ший Тати! Не успяха @coverdale и @Цецо75 да ме ушият. По едно време взеха да я боцат, американски футбол си мислеха, че е вратата.
Рангата ме заши! Беше си яка емоция! Децата и те бяха много надъхани! Целият събор премина в една прекрасна атмосфера и страхотни позитивни емоции!
@andreev и @SimonSez, спретнаха голямо шоу на въжето! Много емоции имаше, с Морковака се пръснахме от смях!
Яни- изкарал КОБРАТА- накокържил гръбягата за победа. Сложил Симката най-отпред. На война с ДПСто ще ходи, дал му снайпера....
Още на 2рата дръпка, вдигна наш Симо бялото знаме и отбора отиде у рЯката! Яни хвана конуса, искаше да го троши- спортна злоба!
На пистата- бяха много близо, голяма битка беше, Симката спечели тази година, но Яни се закани, че това ще му е. Догодина вече няма да е отпред!

Догодина: 10то Събор - ще бъде нещо взривяващо! Ще го отпразнуваме подобаващо с много изненади и много гарантирани емоции!!!
[smilie=hunter.gif]
Благодаря ви!
Изображение
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

BlackPearl написа: 02.07.2024, 22:59:32 @YYakovliev, ме зарадва с личен подарък: много му благодаря за което. И с него не успях да се видя и да поговорим за другата ни страст- колоезденето, Дунав Ултра и състезанията в които ще вземем участие тепърва, но.....няма как!
Не можахме да се видим хич, ама ще наваксаме следващия път. То във времето, в което можеше, демек по-късно вечер, вече като си седнал, аз започвах да окапвам. С това ранно ставане за разходки на кучето и възрастта, нещо вече не ми понасят среднощните маратони и седене до късно. @Rangel ми пишеше всяка вечер - "аре беее, пак ли ме заряза..."
[smilie=sarcastic.gif]
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Факт!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”