На нас ни беше първи събор.
Поне 20 човека ме попитаха, яд ли те е че чак сега идваш... еми малко да.
Бих подкрепил Цецо, че децата осмислят всичко. 70 деца... дори имаше новородено бебенце.
Огромни благодарности на всички, които са участвали в организацията и това толкова много хора да се чувстват добре.
Елена ми каза, че е отишла да благодари на Искрен (той може да каже вярно ли е, защото аз идея нямам нито кога е ходила, нито сме ѝ казвали), това само показва, че Искрен беше навсякъде и дори малките деца са го разбрали. Освен него имаше поне още 10 човека тичащи и грижещи се за всички.
Специално искам да благодаря на
@vankissa, който направи така, че да не се чувстваме за първи път, а за пореден. Прекрасната му жена пък си приказваше с жена ми, защото тя никого не познаваше и основно тичаше по Борис.
Нямам спомен кога за последно съм се смял така, както се смях в Петък. Искрен и Любомиров пресъздадоха епични, минали събития за един Кодиак и една колона, и един
@Morkova.
Благодарности на Тошко и Стефан, които първо бяха заредени по-добре от повечето магазини в София и второ събираха всички останали на тяхната маса до зори. Тошко, жена му (ако не бъркам и съм запомнил правилно се казва Цвети) и Симо са ненадминати парти старс, опитвах се да изкарам с тях до края, но просто не ми беше по силите.
Симо и Яни няма да ги коментирам, с тях съм се виждал по-често, а и не смея, че Любомиров така с много говорене си остана без къща.
Благодаря и на Миро, който ме захранваше с кола, защото Ванката не ми даде да си купя в София, а там ме нападна абстиненцията и след като в Петък пих от тези на Стефан, Събота изпих тези на Миро.
Иска ми се да изброя, тези които познавам по-добре и да им благодаря, но ще изпусна някого, а те си знаят кои са.
Имам аз едно притеснение от Събота, 4-5 човека ме попитах как съм си позволил да вкарам дузпа на Тати, ще се радвам да забравим тази случка
![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
.
Хубавите неща се правят с хора, а тук в този форум има много Човеци.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
за всички Ви!
P.S. Ние спахме в Хитър Петър, предполагам че Тишо не влиза тук, страхотен човек! Благодаря му за вниманието и мекиците!