Това не са 12 проблема, а са сано 2 проблема:oggie написа: 23.06.2024, 17:38:50 За 24000км си ходил до сервиза 12-13 пъти? Да не би да е изтървана една нула? Как изобщо е възможно това на нов автомобил? Аз съм със сходен пробег досега имам едно ходене за ремонт на щета по каско.
(1) теч на маско между спортния диф и скоростната кутия
(2) странна грешка P006800 "Throttle position correlation".
За всеки един от тях ми се наложи да ходя и оставям колата по 5-6 пъти. За диагностициране на проблема, за подмяна на семеринг, после пак за диагностициране на продължаващия проблем, после за смяна на други смееринги, после пак за проблема, после за смяна на кутия+диф. После за грешката, калибриране на дроселовата клапа, после за смяна на дроселовата клапа, после за смяна на MAP-сензор, после пак за продължаващата грешка, накрая за смяна на масления сепаратор.
Ходя, оставям колата, транспортирам се през целия град до вкъщи както мога, после се транспортирам както мога през целия град до сервиза,за да си взема колата. Път направих дотам.
Хеле, накрая всичко изглежда е ОК.
Не, нямам тема. Писал съм за проблемите в темата "Имате ли проблеми с Octavia 4 ?"
Изобщо не става въпрос за "цифрата". "Цифрата" е под 10 лв. Дреме ми ...
Става въпрос за това, че никой не чете и не спазва процедури и инструкции. Принципен въпрос.
Цял живот професионално ми се налага да се занимавам с мърлячи. Затова напуснах и работя сам. Не мога да търпя мърлящина.