Поръчка на нова Октавия.

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от neshtoZabavno »

Откакто съм я взел колата ( Octavia 04 ) никога не съм имал проблем със софтуера. Август месец ще стане точно една година. Само с Андроид Ауто имам драми на едни умни светофари в Стара Загора. Като изключим това никога не съм имал рестартиране, забиване или каквото и да е.
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
to4kata

Шкода Новак

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от to4kata »

Системата при фейслифта друга ли е (Еdition 2024 фейслифта е с 10 инчов дисплей)? Аз мислех, че са еднакви с префейса и просто са ги ъпдейтвали, докато закърпят нещата.
to4kata

Шкода Новак

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от to4kata »

На мен лично 13-ката в това купе вече ми идва в повече, вярно като ТВ стои - нека все пак да се чувствам като в автомобил, не като в лятно кино. Може би на Ениак да му отива повече ...
to4kata

Шкода Новак

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от to4kata »

Странно, видя ми се по-малък дисплея, тъй като в шоурма имаше и една от префейса - вярно не съм го разглеждал подробно. Ще обърна внимание другата седмица.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от Rangel »

От друга гледна точка, сложи всичко възможно, което бюджета позволява. При препродажба, хората обичат да има колкото се може повече екстри!
Манев

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от Манев »

Rangel написа: 19.06.2024, 22:21:50 При препродажба, хората обичат да има колкото се може повече екстри!
Те хората обичат да има ама съгласни ли са да плащат за тях?
Човек като търси кола на старо какво е определящо при търсенето: бюджета, пробега, годините, двигателя, скоростната кутия, дали е 4х4, евентуално тапицерията дали е кожена и толкова. На кой му пука дали има амбиентно осветление, по-голям дисплей или безжично зареждане. Това са неща, които имат значение за цената на нов автомобил.
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от oggie »

Кой си купува кола за следващия собственик? И да екстрите обикновено са подарък ама все пак тия екстри ако работят адекватно са в нещо с остатъчен ресурс. Все трябва да има нещо което да накара човек с пълно съзнание да ти даде парите си за остатъка от колата ти. Имайте предвид, че много коли никога не намират следващият си собственик и приключват по моргите.
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от FaKeR »

Продал съм досега 4 коли, всички на поне 15 годишна възраст към момента на продажба, които са били карани поне 2 години след това. А ако говорим за нов автомобил, който след време се продаде на 5-6 годишна възраст, ми се вижда тотален абсурд да не може да се намери собственик (ако не е тотализиран или в състояние, обезмислящо ремонт).
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от odo »

Rangel написа: 19.06.2024, 22:21:50 От друга гледна точка, сложи всичко възможно, което бюджета позволява. При препродажба, хората обичат да има колкото се може повече екстри!
Гледах един американец как си сложи екстри за 20к$ на Поршето, които никога нямаше да ползва, само заради препродажбата [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от oggie »

Е то зависи от Поршето. Има и коли, които се купуват с инвестиционна цел. Никога не се регистрират или карат. Просто си седят и чакат да мине времето, което е жалко но някой хора правят сериозни пари от това. Преди няколко дни ми попадна и подобна платформа, са инвестиране в такива алтернативни активи - Konvi. Купуват вина, часовници, атомобили, картини и всякакви такива богаташки работи и дават възможността и на дребни рибета да се нахендрят. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от Rangel »

Подобна Октавия след 5 години, ще държи цена над 20 000 лв., ша ме прощавате ама няма да приключи в морга. Освен това ако човек не мисли за продажба при покупката или парите не са му фактор, или нямам идея защо. Ако човек не мислеше за продажбата след време, нямаше да има срив на пазара на електрички :).
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от oggie »

То след време я камилата я камиларя. Какво да я мисля тая Октавия, като за тия 5 години в които смятам да я карам може да и се случи всичко. Просто ако на финала е останал материал за продаване ще я подам, както всички други преди това. К'от такоа, важното е ние да сме живи и здрави, че нали знаете кой е най-лесния начин да разсмеете Господ - направете си план.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от Rangel »

Това е ясно, но защо като купуваш кола и бюджета ти за нея позволява, да не я наблъскаш с квото може? Не схващам идеята.
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от FaKeR »

oggie написа: 20.06.2024, 09:44:08 То след време я камилата я камиларя. Какво да я мисля тая Октавия, като за тия 5 години в които смятам да я карам може да и се случи всичко. Просто ако на финала е останал материал за продаване ще я подам, както всички други преди това. К'от такоа, важното е ние да сме живи и здрави, че нали знаете кой е най-лесния начин да разсмеете Господ - направете си план.
По кубик дърва ли ще караш всеки ден с нея, та така я отписа за 5 години служба... [smilie=pardon.gif]
Ако е така си купил грешната кола [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Поръчка на нова Октавия.

Мнение от oggie »

5 години е доста време, просто толкова и е гаранцията. Иначе за екстрите принципа е колкото повече, толкова повече, следващия собственик не мога да го мисля.
Последно промяна от oggie на 20.06.2024, 09:59:42, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”