Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте. Заглеждам наличните автомобили в Еат. В момента в ценовата листа за Шкода Октавия има две нива на оборудване(амбишън плюс и стайл плюс). Но в ЕТ наличните са повече Едитион. Не мога да разбера това ниво на оборудване какво е. Дали е по-добро от наличните или по-слабо?
Може ли малко помощ?
Didarata написа: 31.03.2024, 23:06:16
Здравейте. Заглеждам наличните автомобили в Еат. В момента в ценовата листа за Шкода Октавия има две нива на оборудване(амбишън плюс и стайл плюс). Но в ЕТ наличните са повече Едитион. Не мога да разбера това ниво на оборудване какво е. Дали е по-добро от наличните или по-слабо?
Може ли малко помощ?
Едишън е добавка към Стайл. Ето сканирах ти оборудването от времето когато аз поръчвах т.е миналата година Май месец. Предполагам ще е актуално и за наличните в ЕТ. Моята кола е това ниво на оборудване.
oggie написа: 31.03.2024, 23:42:45
Едишън е добавка към Стайл. Ето сканирах ти оборудването от времето когато аз поръчвах т.е миналата година Май месец. Предполагам ще е актуално и за наличните в ЕТ. Моята кола е това ниво на оборудване.
Здравейте , и аз чакам Октавия Стайлс плюс от ЕТ казаха че е произведена 10-та седмица и бяха я натоварили на влак за Румъния . Колко време им отнема с пристигането с влака през Румъния до София(с автовоза)?
Dobata23 написа: 03.04.2024, 12:06:05
Здравейте , и аз чакам Октавия Стайлс плюс от ЕТ казаха че е произведена 10-та седмица и бяха я натоварили на влак за Румъния . Колко време им отнема с пристигането с влака през Румъния до София(с автовоза)?
И аз очаквам моята - мисля, че е същото ниво, излезе около 56 хил., подписахме на 11/Март и тази седмица казаха, че е тук. Очаквам да направят регистрацията и да си я взема тези дни.
В петък я получих колата - отне около месец от подписването до получаването. Учудващо дълго време за регистрацията в КАТ Направих и първо пътуване през уикенда до Велико Търново. Първите впечатления са отлични, добро пътно поведение и динамика, разхода средно беше 4,5. Любопитни са асистиращите системи с които не съм свикнал - когато се отклониш от платното, или приближиш повечко до предния автомобил. Единственото леко дразнещо е, че за изключване на start stop, трябва да влезеш в мултимедията (при предишната Октавия си имаше бутон за това).
nokian1 написа: 27.03.2024, 14:47:56Най после и моята пристигна във Варна.
Това бяло защитно фолио между другото обяснява тънкото бяло фолио на шофьорската ми врата, дето си го гледам вече трета година (то почти не се вижда). А мислих, че е нещо фабрично и не пипам. Ще взема едно бръснарско ножче внимателно да го срежа и махна.
Kamen написа: 19.03.2024, 22:08:22
Колата вече е при мен. Октавия Style+ с добавени няколко дребни неща. 2.0TDI, DSG 7, 4x4
- Поръчана 10.01.2024
- Предвидена за производство -9-та седмица на 2024г.
- Произведена 23.02.2024
- Натоварена на автовоз 05.03.2024
- Пристигнала в Централен склад 12.03.2024
- Пристигнала при дилъра 15.03.2024
- Получена от мен, днес, 19.03.2024
От къде получавате цялата тази информация с датите? Имам капарирана кола само със седмица за производство, но къде да видя дали е произведена, кога е натоварена и т.н.?