Щета по Skoda Kamiq 1.5 TSI

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
chilikov191

Шкода Новак

Мнение от chilikov191 »

Здравейте, колеги!

Отскоро съм собственик на Skoda Kamiq 1.5 TSI, ниво на оборудване Style. Впечатленията ми от автомобила са страхотни(скачам от Мазда, 2007,така че дори няма база за сравнение :D). За съжаление обаче преди дни претрпях леко ПТП(прилагам снимки) и заведох щетата през застрахователя. Решетката и лайсната на решетката ще бъдат подменени с нови и вече са поръчани от Чехия,но бронята ще се пребоядисва.

Другата седмица ще я карам в Еуратек Дружба в гр. София и понеже знам, че Шкода нямат собствени бояджийски и тенекеджийски услуги въпросът ми е имате ли впечатления от подизпълнителите, с които работят? Има ли смисъл да настоявам колата да се прави от специфичен сервиз?
style34

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4

Мнение от style34 »

Единият сервиз е Ветек.
Има противоречиви мнения, но аз съм доволен, правил съм там старата ми кола.
Но мисля, че и други сервизи използват.
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Мнение от oggie »

Не се затормозявай с излишни притеснения. Щом от ЕТ работят с тях би трябвало да покриват някакви базови критерии за качество. Просто, като я взимаш след ремонта я огледай внимателно и без бързане, преди да подпишеш протоколите. А къде ще я пратят можеш да видиш в MyŠkoda приложението. Дори и да ти кажат кой е сервиза какво от това? Отзивите обикновено са в целия спектър от кошмар до чудо невиждано.
chilikov191

Шкода Новак

Мнение от chilikov191 »

Благодаря! Значи просто трябва да се надявам да имам късмет :) Наистина четох противоречиви коментари, което е странно и затова реших да задам въпроса си тук
silent

Škoda Фен²

Мнение от silent »

Преди да продам Рапида, заведох щети предна задна броня за драскотини, подбит праг и подбитости от градушка по капак и таван. Цвета беше кафяв металик. Не знам къде са я правили, но колата беше оправена перфектно все едно е излязла от завода. Споделих личен опит, който се надявам да те успокои. Колата я оставих в Дружба.
chilikov191

Шкода Новак

Мнение от chilikov191 »

Определено дишам една идея по-леко 😁. Реално най-сериозно увреден е ножа отдолу, защото е леко отчупен, освен одраскан. Предполагам го претопяват и пребоядисват, та за него ми е основното притеснение.
PavelDobrev

Шкода Новак

Гараж: O3 2.0TDI

Мнение от PavelDobrev »

Аз съм много доволен от сервиза, който бяха избрали от еуратек надежда. Боя лак, линии 1:1 със заводската. Доста по добре от последното ми посещение в Мкар. Не си спомням името на сервиза, където бяха боядисвали, но съм си записал контакт Росица Немса ПИР боя, ако ти е от полза това
chilikov191

Шкода Новак

Мнение от chilikov191 »

Аз ще я карам в Дружба и не знам дали двете представителства ползват един сервиз. Предполагам работят с няколко и преценят къде да оставят на базата на тяхната заетост. Оставете телефон за всеки случай, но като се замисля се съмнявам да ми дадат възможност да избирам
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”