Един твой приятел, съ-форумец, активен участник в темата "Електрически 'фтомобили", ми беше казал преди време, че така като ме слуша, съм точно за Опел Кадет :))) Аз приемам това като голям комплимент!
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
ABBC3_OFFTOPIC
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Салама не правеше ли забележки защо спамим в темата за електрокарите?
Сега идва в тази тема и почва да смърди.
Сега идва в тази тема и почва да смърди.
-
shpeki
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Абсолютно прав е бил.smoke написа: 28.05.2024, 21:16:05ABBC3_OFFTOPICЕдин твой приятел, съ-форумец, активен участник в темата "Електрически 'фтомобили", ми беше казал преди време, че така като ме слуша, съм точно за Опел Кадет)) Аз приемам това като голям комплимент!
- ostavime
- Гараж: Deville
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Хохохо, подигравателния тон, само затвърждава написаното от мен. Тия, които взеха стария модел, който е на 10 години сигурно, не знам точно, а не ме и вълнува, защото изглежда като кола от миналия век, се пръскат, като гледат новата с разлика от само 5 хил. лева. Сега отворих мобиле.бг. Има една, която изглежда уникално на снимките. И после ще ми обясняват, че С3, която е ръбата като кашон, била по по най... Пълен смях.
Както казах, пишат, за да се убеждвата сами, а вътрешно знаят каква глупост са направили.
Казаха го и много други хора. Оставете ме мен, който нищо не разбира. Потвърдиха го с точни данни и цифри.
Тази кола инзглежда наистина ужасно. хахахаха

Снимката е от мобиле.бг
Сигурен съм, че тия, които са поръчали стария модел, са я гледали тая 1000 пъти в опит да се убедят, че са сключили адската сделка, като са взели старата.
Както казах, пишат, за да се убеждвата сами, а вътрешно знаят каква глупост са направили.
Казаха го и много други хора. Оставете ме мен, който нищо не разбира. Потвърдиха го с точни данни и цифри.
Тази кола инзглежда наистина ужасно. хахахаха

Снимката е от мобиле.бг
Сигурен съм, че тия, които са поръчали стария модел, са я гледали тая 1000 пъти в опит да се убедят, че са сключили адската сделка, като са взели старата.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
shpeki
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Време стана да застанеш пред огледалото преди лягане и да си повтаряш мантрата.
- lys
- Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Някакво deja vu получих. Като в една друга тема, Шпека и ОставиГо обясняват на 20 човека как са се прецакали, те от своя страна обясняват как не са, а други 3 обясняват с демократичен тон как монетата има и 2 страни
В крайна сметка, както се пее в една песен: "Всеки кръста сам си носи, е да, някой на гръб, а други на сребърни подноси". Сякаш има някакво значение, кой каква кола си е избрал за личните нужди и за какво си е изхарчил парите. Изборът на кола е също толкова субективен, колкото и това каква бира пиеш или какви жени харесваш.
Ето, примерно лично за мене, дори и моята ми дойде малко по-скъпа от нужното, но бяха затворени конфигурациите. Иначе щях да взема чиста L&K Комби за 80К вместо за 84К с допълнителните екстри. Но ако бях като ОставиГо и исках заблудените депресирани от избора си купили С3-ки на промоция да си извъртат главите, като минавам покрай тях, щях да кихна още 5-10К отгоре за С4. Хора с различни приоритети и различни ценностни системи![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
В крайна сметка, както се пее в една песен: "Всеки кръста сам си носи, е да, някой на гръб, а други на сребърни подноси". Сякаш има някакво значение, кой каква кола си е избрал за личните нужди и за какво си е изхарчил парите. Изборът на кола е също толкова субективен, колкото и това каква бира пиеш или какви жени харесваш.
Ето, примерно лично за мене, дори и моята ми дойде малко по-скъпа от нужното, но бяха затворени конфигурациите. Иначе щях да взема чиста L&K Комби за 80К вместо за 84К с допълнителните екстри. Но ако бях като ОставиГо и исках заблудените депресирани от избора си купили С3-ки на промоция да си извъртат главите, като минавам покрай тях, щях да кихна още 5-10К отгоре за С4. Хора с различни приоритети и различни ценностни системи
Единствената константа в живота е промяната.
-
shpeki
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Моля те покажи ми къде в тази тема съм писал, че някой се е прецакал?lys написа: 29.05.2024, 00:44:28 Някакво deja vu получих. Като в една друга тема, Шпека и ОставиГо обясняват на 20 човека как са се прецакали, те от своя страна обясняват как не са, а други 3 обясняват с демократичен тон как монетата има и 2 страни![]()
- ViktorDunev
- Гараж: Супърб Комби L&K 2,0 TSI / 140 kW / 190 к.c.,
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Кола се купува според нуждите, личните предпочитания и вкусове на човек.
При мен се случи, че останах без автомобил в рамките на месец и трябваше да се вземе вече нова кола. Към този момент е ЕТ имаше налични Супърб Комби L&K 2,0 TSI 190.
, какво да кажа взех го ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
При мен се случи, че останах без автомобил в рамките на месец и трябваше да се вземе вече нова кола. Към този момент е ЕТ имаше налични Супърб Комби L&K 2,0 TSI 190.
- netizen
- Гараж: ID.7 Pro Tourer
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Готин е новият супърб. Според мен е по-готин от новият пасат. Остава да разберем, кой мотор ще е масларника в това поколение.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
@nmnikolov, хубава сметка си направил за екстри от 9366 лв. само дето си пропуснал
- салона ти е 6 397 лв. в пакет Интериор SUITE
- джанти 18-ки за 1 182 лв.
и работата стана 17К отгоре екстри за да направиш нов Selection от 79 630 лв. (новия L&K e 95 860 и идва по-евтин от твоята сметка на Selection с екстри) на стар L&K от 78 675 лв.
То сега като го написах май това нов Selection за 79 630 лв. срещу старо L&K за 78 675 лв. май изчерпва темата.
- салона ти е 6 397 лв. в пакет Интериор SUITE
- джанти 18-ки за 1 182 лв.
и работата стана 17К отгоре екстри за да направиш нов Selection от 79 630 лв. (новия L&K e 95 860 и идва по-евтин от твоята сметка на Selection с екстри) на стар L&K от 78 675 лв.
То сега като го написах май това нов Selection за 79 630 лв. срещу старо L&K за 78 675 лв. май изчерпва темата.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Тя темата е изчерпана преди да е започнала
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Ейййй,как ма е яд ,че мойта стана 10годишна.....пък има нови модели вече....
Не мога да спя.
И ако си купя ся пак нова.....след 5 г.ще е стара....(фейслифт ще изкарат) и пак няма да мога да спя. Към психолога - Какво да правя? Помогнете.
Нова найт,мелатонин,сладки сънища,гинко,не помагат.
Не мога да спя.
И ако си купя ся пак нова.....след 5 г.ще е стара....(фейслифт ще изкарат) и пак няма да мога да спя. Към психолога - Какво да правя? Помогнете.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
shpeki
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
Колкото по-стара, толкова по-убава. Вече не ги правят като едно време.bega4kata написа: 29.05.2024, 10:11:08 Ейййй,как ма е яд ,че мойта стана 10годишна.....пък има нови модели вече....
Не мога да спя.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
ТЕСТ ДРАЙВ СУПЪРБ IV
ViktorDunev написа: 29.05.2024, 08:58:44 Кола се купува според нуждите, личните предпочитания и вкусове на човек.
Тц. Кола се купува само с одобрението на Салама и Фройд. Иначе рискувате да се прецакате жестоко и цял живот да съжалявате!
Единия е доказан спец. по електричките, а другия по моделите, които даже ги няма в магазина. Могат да изкарват купища пари като пазарни консултанти, ама за нас го правят безплатно. Слушайте ги, да не ревете после. Аз като прецакал се ви казвам - срам ме е да излезна на улицата с тая кола!
Бееееее.....