Съвет за нов Камик!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
silent
Съвет за нов Камик!
За мен всичко вдигнато без 4х4 е безмислена кола. След като не те бърка отивай за Скала и някой лев вероятно ще е по евтина.
-
Previous
Съвет за нов Камик!
Като бъдещ собственик на Камик, не вярвай на сайта на ЕТ, за колите които са налични. Бях харесал 2 различни автомобила, които пишеше налични, и 2та ги нямаше, като отидохме на място имаха съвсем други, и търговеца си каза, че рядко някой ги обновява в сайта.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Съвет за нов Камик!
@Previous, то си пише:
Горещи оферти за произведени автомобили Škoda - налични или с кратки срокове на доставка.
-
to4kata
Съвет за нов Камик!
Аз и не съм повярвал чак толкова. Днес бадева се разкарвах до Дружба, не работеше естествено. На сайта няма и дума /поне аз не видях/ за работното време през празниците. Влязох на сайта на Хюндай бг и веднага пада прозорец с информация, че почиват 3 дни - заповядайте в Понеделник 27.05. - грамотна работа!Previous написа: 25.05.2024, 14:48:12 Като бъдещ собственик на Камик, не вярвай на сайта на ЕТ, за колите които са налични. Бях харесал 2 различни автомобила, които пишеше налични, и 2та ги нямаше, като отидохме на място имаха съвсем други, и търговеца си каза, че рядко някой ги обновява в сайта.
-
Манев
Съвет за нов Камик!
@to4kata, на първа страница на сайта най-отдолу в "Актуални новини"
https://www.skoda-auto.bg/news/news-det ... 24may_2024
https://www.skoda-auto.bg/news/news-det ... 24may_2024
-
to4kata
Съвет за нов Камик!
Извинявам се на ЕТ официално в такъв случай. Просто не го открих ...
-
to4kata
Съвет за нов Камик!
Изгледах доста ревюта през уикенда, правилно ли ми е впечатлението, че окачването е малко твърдо? Гледам при преминаване през неравности доста рязък "трясък" на купето се чува 8:46 - Верно, че на дивана не е като в колата. Надявам се в скоро време да го пробвам лично ...
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Съвет за нов Камик!
Каране си трябва. На клипове не вярвай
И аз мислех, че ще друса, но на 16ки поема много добре неравностите (поне според моите разбирания). Мога да дам контакти на търговец, от когото останах доволен, но е в ЕТ Надежда.
Да се самопоправя от първият ми пост - оказа се, че където обикновено паркирам има наклон и като съм мерил маслото показанието ме е лъгало. Сравних снимка на щеката от колата на 100км и сега, на 4800 - едно и също. Тогава го мерех на перфектно нивелиран сервиз с канал, днес на същото място при едни и същи условия - масло на 91-2 градуса и мерене след 10 минути от изключване на двигателя. Та явно при нормално каране (и доста спокойно първите 2-3 хиляди км) не го пипа.
Да се самопоправя от първият ми пост - оказа се, че където обикновено паркирам има наклон и като съм мерил маслото показанието ме е лъгало. Сравних снимка на щеката от колата на 100км и сега, на 4800 - едно и също. Тогава го мерех на перфектно нивелиран сервиз с канал, днес на същото място при едни и същи условия - масло на 91-2 градуса и мерене след 10 минути от изключване на двигателя. Та явно при нормално каране (и доста спокойно първите 2-3 хиляди км) не го пипа.
-
to4kata
Съвет за нов Камик!
Още нещо да попитам: 1/ хромираните уплътнения на прозорците само в топ версията ли се предлагат или може да се поръча и при Style/Edition версията? 2/ има ли как да видя какво избирам като тапицерия на седалките? На онлайн конфигуратора излизат като варианти, но практически нищо не виждам 3/ Цвета на текстила /или каквото е там/ на таблото, зависи ли от избраната тапицерия на седалките - цветово? До колкото схващам карбоновия елемент е само на Монте Карло и ми харесва, не съм много фен на плат по арматурното табло.
PS. Тапицерията я видях, малко неясно е, но забелязах разликата.
PS. Тапицерията я видях, малко неясно е, но забелязах разликата.
-
Манев
Съвет за нов Камик!
1. Пакет Хром може да си го сложиш на "ниво" Selection, на Monte Carlo са черни, а за Confort не се предлага. Style и Edition са "пакети" с допълнения към "ниво" Selection, така че и при тях става
2. Това с тапицерията е сложна работа. При Писашки на Тотлебен съм избирал тапицерия по "класьорче", ама дали има за новия Камик???
3. Каквото го виждаш на конфигуратора това е. При стария Камик имаше избор. Аз поръчах навремето Latice Grey

2. Това с тапицерията е сложна работа. При Писашки на Тотлебен съм избирал тапицерия по "класьорче", ама дали има за новия Камик???
3. Каквото го виждаш на конфигуратора това е. При стария Камик имаше избор. Аз поръчах навремето Latice Grey

-
to4kata
Съвет за нов Камик!
Благодаря много. Остава само да се разходя пак до Дружба!
-
speedevolution
Съвет за нов Камик!
Здравейте, да се включа и аз в темата с няколко въпроса: търся си нова кола и в момента според мен има добри оферти за скала и камия ниво едишън и монте карло плюс, осъзнавам плюсовете и минусите и на едната и на другата, но искам да попитам:
-Ако се поръча монте карло/монте карло плюс на практика автомобила по-нисък ли е от другите, някъде четох, че тези изпълнения идват със спортно окачване, с което колата е по ниска, но също прочетох, че в БГ не идват по този начин и следва да се доплати пакет, ако искаш спортното окачване с пожинен клиърънс - "PKS Пакет Drive (без SAFE) спортно окачване с понижен просвет, избор на режим на шофиране.
Мисля, че разбрахте въпроса ми - ако си купя скала/камия монте карло плюс по-ниска ли ще е на практика от скала/камия едишън или няма да има разлика и ще са еднакви, притеснява ме да не дойде прекалено ниска, иначе съм наясно за разликата във височината от нормалните камик и скала.
Благодаря предварително на отзовалите се.
-Ако се поръча монте карло/монте карло плюс на практика автомобила по-нисък ли е от другите, някъде четох, че тези изпълнения идват със спортно окачване, с което колата е по ниска, но също прочетох, че в БГ не идват по този начин и следва да се доплати пакет, ако искаш спортното окачване с пожинен клиърънс - "PKS Пакет Drive (без SAFE) спортно окачване с понижен просвет, избор на режим на шофиране.
Мисля, че разбрахте въпроса ми - ако си купя скала/камия монте карло плюс по-ниска ли ще е на практика от скала/камия едишън или няма да има разлика и ще са еднакви, притеснява ме да не дойде прекалено ниска, иначе съм наясно за разликата във височината от нормалните камик и скала.
Благодаря предварително на отзовалите се.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Съвет за нов Камик!
Няма страшно,вземай МонтеКарло
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
speedevolution
Съвет за нов Камик!
Тоест няма разлика в окачванията и нормална скала/камик=монте карло скала/камик, без разлика в просвета?
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Съвет за нов Камик!
speedevolution, Има 6 броя произведени и налични Камик Монте Карло и 2 броя Скала МонтеКарло в България в момента, най-удобно ще Ви е, ако отидете до някое представителство на Шкода и на място разгледате и се запознаете с един такъв и си поговорите с някой от Шкода дилърите.
По спецификациите в ценовата листа на Камик МонтеКарло/ МонтеКарло Плюс и Скала МонтеКарло/МонтеКарло Плюс никъде не е отбелязано, че заводски колите са снижени.
По спецификациите в ценовата листа на Камик МонтеКарло/ МонтеКарло Плюс и Скала МонтеКарло/МонтеКарло Плюс никъде не е отбелязано, че заводски колите са снижени.