Здравейте!
Имам следния въпрос отнасящ се за:
Octavia 4
2024, Май месец
Ambition Plus
SmartLink+ Безжично връзване с телефон явно са се присетили след 2023 средата да го вкарат допълнителна екстра.
Въпроса ми е възможно ли е да се добави допълнително?
Бутоните, за да паднат седалките през багажника, също възможно ли е да се добавят допълнително?
На каква цена?
Благодаря предварително, както и се извинявам ако вече е обсъдено, не успях да открия подобно за 2024 и тези опции.
Нова Октавия, но с кабел
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- 1и8тси
- Гараж: Skoda Octavia Combi 1.8T
- 1и8тси
- Гараж: Skoda Octavia Combi 1.8T
Нова Октавия, но с кабел
Говори се със SKODA
Отговориха, че нямало вариант да се добави вече, нито едното от 2те.
Отговориха, че нямало вариант да се добави вече, нито едното от 2те.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Нова Октавия, но с кабел
Купувай един донгъл, компромис някакъв е ама върши работа.
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
Нова Октавия, но с кабел
Взимаш AAWireless и си решаваш проблемите с безжичното свързване. 
-
Boris2024
- Гараж: Skoda Octavia IV 1.5 TSI
Нова Октавия, но с кабел
Здравейте,
аз се чудих точно същото за безжично свързване на AppleCarplay. Защото с оборудване Ambition plus успявам да се свържа само с кабел през USB.
В ръководството пише, че има и други начини, но при мен не ми дава тази възможност:
Apple CarPlay – свързване чрез Wi-Fi на системата Инфотейнмънт - не мога да намеря как се активира Wi-Fi.
Apple CarPlay – свързване чрез WLAN на мобилното устройство - не става.
Автомобилът е с Инфотейнмънт система Swing. Тя дали е съвместима с AAWireless?
аз се чудих точно същото за безжично свързване на AppleCarplay. Защото с оборудване Ambition plus успявам да се свържа само с кабел през USB.
В ръководството пише, че има и други начини, но при мен не ми дава тази възможност:
Apple CarPlay – свързване чрез Wi-Fi на системата Инфотейнмънт - не мога да намеря как се активира Wi-Fi.
Apple CarPlay – свързване чрез WLAN на мобилното устройство - не става.
Автомобилът е с Инфотейнмънт система Swing. Тя дали е съвместима с AAWireless?