Супърб 3 Комби - Синята мечта
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Мерси, верно, че беше писал, извинявам се.
Моят волан е двуспицов, без подгрев, с пера и имам ТА бутон, но не знам прави ли нещо. По-скоро не, защото нямам опция "адаптивно следене" в менюто. Не знам как да разбера капацитивен ли е.
Оборотите стоят на 800 или нещо такова. Като запаля на напълно студен автомобил държи 1000 и след 1-2 минути падат на 800. На светофарите не усещам, че работи. Ама все пак от дизел идвам.
Моят волан е двуспицов, без подгрев, с пера и имам ТА бутон, но не знам прави ли нещо. По-скоро не, защото нямам опция "адаптивно следене" в менюто. Не знам как да разбера капацитивен ли е.
Оборотите стоят на 800 или нещо такова. Като запаля на напълно студен автомобил държи 1000 и след 1-2 минути падат на 800. На светофарите не усещам, че работи. Ама все пак от дизел идвам.
- lys
- Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24
Някъде в Бришкода четох, че имало някакъв трик, през някаква малка дупка зад волана да се провери дали го има този капацитивен модул. Бъркало се с нещо вътре и според това колко навътре влиза се разбирало. Но не съм търсил подробности. Аз разбрах, че нямам постфактумstyle34 написа: 13.05.2024, 23:41:30 Моят волан е двуспицов, без подгрев, с пера и имам ТА бутон, но не знам прави ли нещо.
Единствената константа в живота е промяната.
- lys
Някъде се обсъждаха алтернативни чадъри за пасажерската врата. Аз вчера си взех от ДМ такъв, който пасва доста добре.

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
не всички
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- mokanina
- Гараж: Superb Combi MK3 2.0 TSI 140 kW
А DNNA с 4 или 8 е?
п.п.
140 kW
п.п.
140 kW
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
отвори си капака вижGUNTER SERVICE

- lys
Днес свърших две нови неща с колата:
1. Понеже возилото стана на 1500км., реших че вече мога да си позволя да изпробвам малко Sport. Бих казал, че бях далеч от пълния потенциал на колата, но все пак я "продухах" леко.
Мога смело да заявя, че тази кола на S Mode е все едно друга кола. Верно, аз не съм голямо мерило за колите. Но все пак, сравнявайки как се държи колата на Comfort, като си я карам лежерно и как се държи на Sport, като предразполага за динамично каране, за мене лично разликата е огромна. А дали останах доволен - оооо да
.
2. Прекарах около 250кг. пясък
Пак ще го кажа - за мене колата е безсмислена ако не си върша работа с нея. Удоволствието си е едно на ръка, но никога не бих избрал животът ми да бъде по-труден, за сметка на това да треперя на 2 тона ламарина.
Стабилно клекна отзад миличката, но не мисля, че по някакъв начин съм надхвърлил възможностите ѝ.

1. Понеже возилото стана на 1500км., реших че вече мога да си позволя да изпробвам малко Sport. Бих казал, че бях далеч от пълния потенциал на колата, но все пак я "продухах" леко.
Мога смело да заявя, че тази кола на S Mode е все едно друга кола. Верно, аз не съм голямо мерило за колите. Но все пак, сравнявайки как се държи колата на Comfort, като си я карам лежерно и как се държи на Sport, като предразполага за динамично каране, за мене лично разликата е огромна. А дали останах доволен - оооо да
2. Прекарах около 250кг. пясък
Стабилно клекна отзад миличката, но не мисля, че по някакъв начин съм надхвърлил възможностите ѝ.

-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Вижте в инструкцията товароносимостта.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Поздравления, че си я използваш по предназначение
. Моята РС-ка също я товаря от време на време, като последно я напълних с 10 чувала готов бетон. Единствено бих ти препоръчал да съсредоточаваш теглото на товара по към средата на междуосието, или просто не я претоварвай по-назад от задният мост.
. Моята РС-ка също я товаря от време на време, като последно я напълних с 10 чувала готов бетон. Единствено бих ти препоръчал да съсредоточаваш теглото на товара по към средата на междуосието, или просто не я претоварвай по-назад от задният мост.VRS
- lys
Някой знае ли къде се намира въпросната табелка с допустимите стойности на товаримост? В ръководството пише това:

Отварях всички врати, навеждах се, оглеждах отвсякъде и нищо![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)

Отварях всички врати, навеждах се, оглеждах отвсякъде и нищо
- chill
- Гараж: Дакел 280
Погледни между предна и задна врата - на колонката в ниското .
- lys
Като я навали дъжд много добре се вижда ефекта от ваксата и керамиката за прозореца. Готино е. От друга страна, онзи ден я бяха наакали разни пилета и листни въшки, защото бях паркирал под едно дърво. След една бърза струйка само с осмозна вода, понеже бързах и нямах време да се занимавам с по-дълго миене, всичко падна. На другата кола в подобни ситуации без търкане нищо не става. Мога само да я похваля ваксата за сега.

-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Днес по обяд на прелеза н 6 септември ми грабна окото един лачен Супърб. Да не би да си бил ти?
- lys
Напоследък не ми се налага да шофирам много. Но тези дни покарах малко и искам да споделя следното:
- Разходът по компютър от зареждане до зареждане за 530км. ми е 10.9, а по мои изчисления 11, което е доста малка разлика. Това си е смесен разход като съм карал почти точно 50/50 градско/извън градско. Най-ниският извънградски разход, който съм имал беше 7.6 защото карах с 80 в колона 60-70 км. без денивелация. Най-високият е бил около 18 - само градско по задръстванията. Дефакто, реалистично разходът за тази кола, за моето шофиране градско, без крайностите е около 14-15, а извънградско около 9-10.
- Е, нали гадаехме защо едни коли коустват а други не... От днес, на близо 1600 км. колата изведнъж започна да коуства
първоначално не осъзнавах какво се случва, защото ми се стори, че върви по странен начин. В последствие видях, че като отпусна газта оборотите падат на 800 и минава на D. Ако трябва да съм честен, поведението на автомобила се усеща много странно, когато коуства и НЕ ми харесва изобщо. Май ще минавам скоростната кутия само на S скоро

- Разходът по компютър от зареждане до зареждане за 530км. ми е 10.9, а по мои изчисления 11, което е доста малка разлика. Това си е смесен разход като съм карал почти точно 50/50 градско/извън градско. Най-ниският извънградски разход, който съм имал беше 7.6 защото карах с 80 в колона 60-70 км. без денивелация. Най-високият е бил около 18 - само градско по задръстванията. Дефакто, реалистично разходът за тази кола, за моето шофиране градско, без крайностите е около 14-15, а извънградско около 9-10.
- Е, нали гадаехме защо едни коли коустват а други не... От днес, на близо 1600 км. колата изведнъж започна да коуства