Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
mykacu

Škoda Фен

Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)

Еуратек

Мнение от mykacu »

Пичове, постът ми е да предупредя какво може да очаквате ако усетите, че нещо ви е изчезнало от автомобила - подписалите сте, че Еуратек не носи отговорност. Аз си знам какво се е случило, но нямам доказателства и кой-каквото иска да си мисли, не ми дреме.

Показателна е цялата им немарливост - за какво им е за 100 метра да пипат огледалото за обратно виждане, че чак и отпечатъци да оставят... седалката разместена, ровено в пасажерската жабка!?- явно това им е нивото.

Парафразирано, наратива в отговора им е: "не носим отговорност, процедурите на служителя не предполагат да са пипани нещата, камерите в сервиза не са хванали нищо, ако искаш ела да гледаш." Кво да гледам?! Да не би колата от паркинга до влизането в сервиза е на 100% под видеонаблюдение...? (щеше да е, ако не сваляха видеорегистратори)
Живи и здрави
Последно промяна от mykacu на 15.05.2024, 17:11:33, променено общо 1 път.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от zloQQ »

По дифолт, винаги като съм оставял кола в сервиз (официален или подизпълнител) са ме предупреждавали да си взема личните вещи. Мърлячи и мизерници винаги ще се намерят. Клептоманията си е национален спорт за съжаление...
silent

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от silent »

На мен ми изчезна едно патронче уиски от жабката и имам съмнения че е възможно това да е станало в ЕТ, но разбрах за липсата доста по-късно.
lpetrovv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG

Еуратек

Мнение от lpetrovv »

Днес преглеждах записи за една тъпа тонколонка за 50лв. Гледах как я сви от строежа работник докато шефа му маневрира. Добре платени са. Надникът им е над 250 кинта на ден....
mykacu

Škoda Фен

Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)

Еуратек

Мнение от mykacu »

Срам - не срам, сбърках, признавам си. Очилата изскочиха, но останалата немарливост си остава.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Добре е, че го казваш. Защото форума тежи и като тръгне приказката... Върви обяснявай, че не крадат масло и т.н.
Бееееее.....
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Еуратек

Мнение от Rangel »

mykacu написа: 16.05.2024, 13:28:20 Срам - не срам, сбърках, признавам си. Очилата изскочиха, но останалата немарливост си остава.
Хубаво е че си призна, така е коректно. Следващия път преди да сочиш някого с пръст бъди сигурен. В живота многократно съм си мислел подобни неща, не ги ли видя с очите си, си мълча. Още по-зле, някъде си ги метнал и две страници ЕТ как ти били прибрали очилата...
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Еуратек

Мнение от Rangel »

oggie написа: 14.05.2024, 20:56:39 Само да не излезе накрая, че си се прибрал с очилата на главата, оставил си ги в коридора а жена ти ги е прибрала в някое чекмедже.
Аватар
DoH_KuXoT

Škoda Ентусиаст

Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp

Еуратек

Мнение от DoH_KuXoT »

Чест прави, че написа, сега е хубаво да се обадиш и в Еуратек да се извиниш. Бащата бог да го прости беше откраднал несъзнателно очила от Кауфланд. Диоптрични някакви за 10лв, не носеше очила но почна наблизо да не вижда , сложил си някакви на очите и му харесало че по-лесно чете надписите. Оставил си ги на вдигнати на косата и забравил. Минал така през касите... Чак вкъщи се усетил, та се случват всякакви неща, хора сме
Аватар
smoke

Škoda Ентусиаст

Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG

Еуратек

Мнение от smoke »

Преди няколко дни направих в ЕТ Надежда регулярно обслужване/инспекция на 2 години + смяна на моторно масло. При смяната на маслото са сменили металната пробка на картера без да има нужда. Аз обичам точните неща - нещата да се правят съгласно официалните инструкции и не им останах длъжен. В разправията с тях стана ясно, че там понятие си нямат, че си има сервизна процедура за смяната на маслото на съответния мотор, където си пише кога се сменя и кога не се сменя пробката. Началникът на сервиза се оправда, че те така си ги сменяли всеки път пробките, така им били казали от Чехия. Нямаше обяснение защо в официалната сервизна процедура на Шкода пише друго, не можеше и да разбере за какъв документ говоря. Приемчикът (този път беше друг, а не този, при който обикновено съм) пък започна да ме пита откъде аз имам достъп до сервизна документация, не беше чувал за ERWIN.

Не им платих пробката, дано се научат да правят нещата съгласно официалните инструкции. Пожелаха ми да не идвам повече при тях. Аз пък си пожелах да не се налага да ходя повече при тях :)

За 2 години, за само 24000 км, се е налагало да карам и оставям колата там в сервиза вече около 12-13 пъти. Един път за смяна на масло и един път сега, а всички останали - за гаранционните проблеми с колата - за диагностициране на проблема, после за смяна на нещо, после пак за диагностициране на продължаващия проблем, после пак за смяна на нещо, после за другия проблем и така нататък до тази бройка. Път направих вече до сервиза. Надявам се с това вече да се е приключило.

---

Днес вкарах колата на канала в гаража на село, за да си огледам аз за течове и за да видя какво е положението отдолу. Този път не бяха стегнали кората зверски, но пък намерих, че 4 видии в долната част на предните подкалници липсват. Явно са хартисали при предишните разглабяния/сглабяния при гаранционната смяна на скоростната кутия+дифа ми. Хубавото е, че от предишен такъв опит със сервизи си имам купен цял плик с такива видии, така че няма да си го причиня да ходя да се разправям пак.
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Еуратек

Мнение от NRG »

smoke написа: 23.06.2024, 17:14:27пробка
Аз щях да те излъжа, че резбата и е заминала на старата [smilie=sarcastic.gif] [smilie=kiss3.gif]
style34

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4

Еуратек

Мнение от style34 »

Олеее смяна на кутия и диф на толкова малко километри е доста куцо. Ама затова пък и гаранция има. Със сигурност не остават приятни емоции. Имал ли си друг сериозен проблем, освен тези двете неща? Не че и те не са предостатъчно де.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Еуратек

Мнение от Taratajki »

smoke написа: 23.06.2024, 17:14:27 2 години, за само 24000 км, се е налагало да карам и оставям колата там в сервиза вече около 12-13 пъти
Това звучи....болезнено :`(
Човек ще рече, че са ебаси трошляците тия шкоди.
А аз, за общо 200 хил. и 8 години с две шкоди, един сменен алтернатор по гаранция [smilie=pardon.gif]
А съм напълно обратното на теб- аз съм абсолютен употребител с никаква милост към колите. Даже личната я тормозя повече от служебната [smilie=fool.gif]
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Еуратек

Мнение от oggie »

smoke написа: 23.06.2024, 17:14:27 За 2 години, за само 24000 км, се е налагало да карам и оставям колата там в сервиза вече около 12-13 пъти.
За 24000км си ходил до сервиза 12-13 пъти? Да не би да е изтървана една нула? Как изобщо е възможно това на нов автомобил? Аз съм със сходен пробег досега имам едно ходене за ремонт на щета по каско.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от zloQQ »

Човека има тема, където е описано всичко. Може да я намерите и прочетете.
Аз не бих мрънкал за пробката. Няма лошо да я сменят. Нали е магнитна и лови евентуално стружки. Нека е чиста. Пък и на дали е някаква колосална цифра...
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”