Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ако не се лъжа твойта шкода е фейслифта и шкода разделиха префейса и фейса в две отделни приложения.
Едното си пише просто skoda , а на другото skoda essentials . Затова при теб е по различно.
В ЕТ Пловдив наливат всякакво масло стига да отговаря на препоръката от производителя за двигателя. Днес в багажника ги очакваха познатите опаковки. Обаче понякога се налага да долееш, че е на минимума след кратко каране . В момента часовете вървят 10-12 дни напред. Към 10ч я оставих и в 15ч беше готова. Приемчикът е ново лице спрямо януари.
Внимавайте какво си оставяте в колата - на мен ми изчезнаха очила за 400+ лева от Еуратек Дружба. Отговориха ми:
При оставяне на автомобила в сервиза вие сте се подписали на бланка за прием в която е упоменато, че "Сервизът не носи отговорност за оставени в автомобила лични вещи, извън тези, включващи се в стандартната за модела екипировка или изискващи се от ЗДП".
Жабката бе преравяна също. А пък отпечатъците от пръсти по огледалото за обратно виждане направо ме втрещиха - що за немарливост и малоумщина...
@mykacu, един съвет от мен. Подай жалба за извършена кражба и я подай до полицията, не до прокуратурата, защото така ще се забави, докато иде до полицията. Опиши ситуацията и пиши че се жалиш за извършена кражба. Стойността е малка, но поне ще им създадеш достатъчно обяснения, изискване на камери и т. н. При такъв отговор, такова действие.
Извън това аз три пъти съм оставял кола при тях, и никога не правят оглед въпреки че са задължени. Нов автомобил им оставям и ги питам, няма ли да гледате дали има драскотина и др., приемчикът ми вика ти каско нямаш ли. Аз имам, ама не съм дал близо 90 к за да я давам после на бояджия ако някой в ЕТ я охлузи, защото нивото им наистина е тотално дъно.
Последно промяна от rts на 14.05.2024, 18:51:02, променено общо 1 път.
@mykacu, аз още от първото посещение в сервиз на ЕТ вече почти 5 години (а и в предишни сервизи с предната кола) свалям абсолютно всички лични вещи от колата. В пасажерската жабка оставям само skoda химикалката и книжката на колата. А в багажника само секретните болтове. Явно добре правя
Ти пак се радвай, че не е заминала цялата кола с очилата вътре. Аз като ходих да прибирам моята дори не можах да кажа целия номер, че не го помня, нито документи ми искаха нито нищо. Сивата Октавия дето е паркирана пред вратата, разпиши тук, тук и тук и приятен ден.
Оставял съм колата със всичко в нея. Професионални инструменти, раница с лаптоп, в нея има хард диск, флашки, втори телефон, зарядни.....Слънчевите ми очила не са 400 лв, само 200 са, но и те са преживявали няколко посещения в Еуратек.
Абе трябва да съм късметлия. До сега и маслото винаги са ми сменяли, и нищо не са ми откраднали.
Но нямам никакви доказателства за това
Последно промяна от Taratajki на 14.05.2024, 21:01:39, променено общо 1 път.
Аз не вярвам някой от ЕТ да тараши коли. Ще забогатее с 400 лева ли? Или ще го прави регулярно? Тогава със сигурност ще изхвърчи. Има и камери.
Може би някой външен кадър е действал.
И това е така, но пък колко трябва да си тъп, при положение, че там е пълно с камери. Включително в сервиза. Един път ги гледах, че и аз имах едни подозрения.
Но и аз като цяло гледам да не оставям нищо ценно.
bega4kata написа: 15.05.2024, 10:47:30
Кой ще ти вземе тъпите слънчеви очила.
Стига глупости сте писали.
Да не са крадци там на работа хората.
На предната ми кола (не беше Шкода) след посещение на официален сервиз ми изчезнаха към 20 лв. на стотинки по 1 и 2 от пепелника. Така че да, има си и крадци явно...
bega4kata написа: 15.05.2024, 10:47:30
Кой ще ти вземе тъпите слънчеви очила.
Стига глупости сте писали.
Да не са крадци там на работа хората.
Който каквото ще да си мисли, но е факт, че на мен в ЕТ Надежда навремето ми тафиха VW-отвертката (онази обръщащата се - плоска и кръстачка, която беше в аварийния комплект), а друг път ми тафиха запалката!
Също така е факт, че когато се оплаках за запалката, инж.Никол Гайдова (ЕТ Надежда) въздъхна тежко (в стил "ох, аман, пак ли се случва!"), отиде, взе отнякъде и ми даде една нова запалка (за което ѝ благодаря).
Последно промяна от smoke на 15.05.2024, 17:12:03, променено общо 1 път.