Втори ключ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Втори ключ
Чувал съм ,че не става с не оригинален или използван ключ.
I ask you to judge me by the enemies I have made
-
Stan_atan
- Гараж: Škoda Octavia 04 - 2,0 TDI 150 к.c. 7DSG
Втори ключ
Интересен развой получи темата
Може да я разходя до там, мерака сега за каране е повече.
Може да я разходя до там, мерака сега за каране е повече.
-
ramon6703
- Гараж: Octavia IV G-Tec
Втори ключ
Здравейте, когато загубих единия оригинален ключ на Октавия 4 уведомих застрахователя и ме изпратиха в ЕТ. Там блокираха запалването на изгубения ключ, като казаха, че може да се отвори колата, но не може да се запали. Поръчах си нов ключ, който обучиха и след това отидох отново при застрахователя да декларирам новия ключ, снимаха двата ключа и всичко приключи. Преди седмица намерих изгубения ключ. Отидох отново в ЕТ, там го обучиха и уведомих застрахователя, че вече имам три ключа, като изпратих снимка на служебната им поща, за да променят информацията в полицата.
Аз бих проверил дали вторият ключ е блокиран за запалване.
Аз бих проверил дали вторият ключ е блокиран за запалване.