ostavime написа: 11.05.2024, 20:39:24
Няма нормален човек, който да не съжалявам, че е взел стария Сюпърб или Кодиак, след като е видял новия модел.
Абе да ти кажа, не съм видял някой от тука да съжалява хаха. И май всеки от тука е бил наясно, че купува стария модел на ниска цена.
ostavime написа: 11.05.2024, 20:39:24
Иначе, естествено, че ще гледам ценовата листа. Нали за това е там. Да ми каже каква е цената.
Разликата е 2000 хил. лв. Изключвам финалната оферта, с която чистят старите коли.
Добре как така ще си изключваш някакви неща, които не ти отърват. Нали повечето тука правят избор да вземат стар автомобил, точно заради финалната оферта и на това се базира тезата, че е Оферта. И после ти казваш, изключвам това, колите са с 2 Хил лева разлика. Ако ми дадеш новия модел за 2к отгоре на цената, която аз платих, със същите екстри и двигател, щях него да взема.
Това е като да кажеш, че на жилищата не им е мръднала цената последните 5 години примерно. Изключваме, че имаше ковид, инфлация и тн, цената почти не е мръднала. Гледай цената без инфлация и всичко си е по старому.