Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Като гледам медиата е същата като на Zoe.
С две думи е доста зле.
Регулирането на звука е катастрофално - или го правиш през дистанционното на колонката на волана (което е застинало на ниво 1999 година ) или се опитваш да го направиш от дисплея и се надяваш, че ще реагира на допира - не винаги се случва.
Самата навигация също е безполезна - като на повечето автомобилни марки. Единственото, с което е полезен дисплея е да включиш Androidauto/apple carplay.
Не ми се иска да звуча като хейтър, но сравнено с други марки нивото е много, много ниско.
@bdinev95, стелките изглежда доста добре, но как се поддържат ? Аз съм с гумени. Мразя ги, грозни са ми, ама след автомивка като стъпя с мокра подметка и забърша с парцал ми е добре. Мокета обаче не е така
bdinev95 написа: 25.09.2023, 21:56:04
за този мотор чип...
Не знам как е с Рено, аз за моята говоря. Когато го купувах даваха 20 коня и 50 NM за 190 евро. Сега гледам и там цените са....
Виж някоя истинска тунинг фирма, направо да смениш софтуера. Тогава ще усетиш разлика. Ако е възможно, де. Щот все пак вече имаш 130 к.с. от две бири мотор
Леле, това си е направо гавра. А тези неща пише ли ги някъде в договора и гаранцията? Там пише ли още какво не ти включва? Честно казано голяма излагация. За Шкодите не знам тези неща влизат ли.
Според мен трябва да си търсите правата. Ако колата има гаранция 5г и 100хил.км. На мен в Дачия се опитаха за една дръжка за отваряне да ме карат да си я плащам, че небила гаранционна. Викам я извадете условията и ми покажете къде пише, че тази дръжка не е покрита от гаранцията и изведнъж стана гаранционна. Ако не ви покажат в гаранционните условия, че тези неща не влизат според мен не трябва да ги плащате.
Аз първо бих изискал изрично да ми покажат, че не влизат в гаранцията, а от там на татък бих изпратил всички документи в КЗП. Не е лошо всичко за което ще ги питате да им напишете на официалния имейл да видим какво ще ви отговорят.
Попринцип това се прави предварително, сега вече е сладки приказки (дано пък успееш да ги склониш в крайна сметка).
Датчика на парктроника боядисан ли е или няма нужда?
Ако е този е добре, няма нужда от боядисване. Застъпи се за факта, че и двете повреди не са причинени от физически контакт - тогава биха могли да откажат гаранция ако нищо друго не е упоменато в договора за покупка на автомобила.
Последно промяна от FaKeR на 09.05.2024, 14:19:28, променено общо 1 път.
bdinev95 написа: 09.05.2024, 12:43:59
Като отида да днес да я взема ще поразпитам защо не влизат в гаранция нещата..
Аз бих поискал и официален отказ за гаранция по двата елемента. Още по добре да се подготвиш с една жалба, в която с две думи учтиво им разказваш, че като потребител физическо лице (на ФЛ ли е колата?), което се е запознало с гаранционните условия и платило за допълнителна гаранция, считаш че двата елемента би следвало да се обезпечат от тях. Ако в 30 дневен срок не получиш официално становище от тях на email еди кой си, считаш че гаранцията е отказана и ще търсиш правата си по съдебен. Разпечатваш в два екземпляра и държиш да депозираш в Деловодството с входящ номер. Вероятно ще ти уважат претенцията още на място.
Амортисьора не го поркива гаранцията, това е друга бира.
Те могат да твърдят каквото си поискат, важно е какви гаранционни условия са подписани при сключване на сделката. Ако там е описано това, което те твърдят, то няма мърдане. Гаранционните условия не могат да се променят след подписване на договора, така че внимавай да не те метнат. Сега си гледам договора с ET за моя автомобил и там към договора има приложени гаранционни условия и подпис на продавача, както и моя.
Хм. Че ти всъщност на какво имаш гаранция? Това на една година, друго на 2, онова издържало 3.... ебаси и измислиците. Прочети внимателно кое как е в договора и поискай, както са ти казали вече, писмен отказ от гаранция. И ги уведоми, че ще отнесеш въпроса до КЗП. Ако имаш някой познат адвокат допитай се и до него.
Те пари се изкарват, но по-добре да се харчат за нещо, за което вече не си платил, а не по гаранция. Пиши, жалвай се. Че те утре ще откажат нещо друго. Това е абсурдно!