Хавал и мен ми изглежда като да е ок. Честито и да ти доставя само удоволствие от шофирането!
Ще чакаме информация!
Благодаря!digitalundgrd написа: 08.05.2024, 19:22:05 Честито и безаварийно!
П.с. Любим лаф на @JORDITO, ми е този : " Което не е Мейд ин Чайна е МЕНТЕ !!! "

Интересно ми изглежда и това, но мааалко ми евтинее, вероятно е алтернатива по-скоро на Jolion, което е по-малкото СУВ-че на Хавал. Гледам и не мога да повярвам, че това са 19-ки. Иначе е симпатично. Благодаря за споделеното мнение!The Hooligan написа: 08.05.2024, 19:59:41 Миналата година в Италия навъртях над 1000 км на един такъв китаец вероятно на същата платформа, но под друга марка. С мотор 1.5 турбо на газ
Хах, ето къде са отишли корите на новите Шкоди
По повод на автомобилите или по принцип Ви дразнят? Аз мисля, че автомобилостроенето им върви само във възходяща посока, но може и да греша. Благодаря, ще споделям.tsb написа: 08.05.2024, 20:31:09 Мен като стар фен на КНР нещо напоследък започнаха да ме дразнят, ама това не означава, че покупката е лоша напротив за парите си е абсолютен фаворит.
Безаварийно шофиране и да споделяте подробности.
По повод на автомобилите не мога да дам адекватно мнение, нямал съм досег досега или познати с такива, така че мнението ми не бива да Ви притеснява то си е чисто субективно усещане на база досега ми с други техни продукти.
Оригинала е CHERY Tiggo 7.

Вероятно ще мине време, вероятно никога няма да дойде това време да се освободим от предразсъдъците, но това колко са напред към момента са празни приказки хвърлени на вятяра.kolyo b8 написа: 08.05.2024, 23:54:19Оригинала е CHERY Tiggo 7.
Dr имат "завод" в Macchia d'Isernia. По скоро сглобяват готови комплекти.
В края на 2019 Dr се внасяше в България от Автомотор корпорация.
На @Zhelyazkov89, честито! Haval e луксозната марка на GW (нещо като Infiniti на Nissan).
Докато тука се лутаме в предрасъдъци за китайското, китайците отдавна са на светлинни години напред.
Благодаря! Нямам наблюдение как са били цените в предните генерации (тази се води 3-та), вероятно бавно и те отиват нагоре. То няма и как, ако искаш качествен продукт с хубави материали, добри мотори и т.н., имаш по-висока себестойност. Сигурен съм обаче, че повечето европейски производители, в това число и Шкода, не са вдигнали цените правопропорционално на себестойността на продуктите си, а се възползват от спекулациите с цените и икономическите условия на глобално ниво. Много хора споделят мнението ми за понижаване на качеството в разрез с повишаването на цените.Rangel написа: 09.05.2024, 00:23:35 Честито. Вярвам, че скоро и тези няма да са “евтини”. Вдигат нивото, вдигат цените.
Само сравнете визуализирането на хед ъп, с познатите.