Време за доставка на Kodiaq - личен опит
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Е разгеле. Ще мирясаш и ти. Да черпиш, ей.
Остана ли друг чакан Кодиак?
Остана ли друг чакан Кодиак?
Бееееее.....
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
@style34, най-накрая
. Честит "Мечок" . Супер е . А и цвета е екстра - и аз съм му почитател
. Много безаварийни км и приятни емоции.
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Лумбалната опора се настройва само. На пассата си имаше отделно компче за масажиране. Честита кола. Много красива!
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Благодаря ви 
Забравих да спомена за 360 камерите. Влизах в един сравнително тесничък гараж. Нещо тия камери не разбрах как да ги ползвам. Исках само страничната да включа ама нещо не се получи. Нямах много време да разучавам, ама дано не е маркетинг трик тази екстра и като свикна да намеря полза.
@gbuyukliev, как 9 часа? Ужас......
Има едно гише "Официални вносители, нови коли". Там няма наплив.
Забравих да спомена за 360 камерите. Влизах в един сравнително тесничък гараж. Нещо тия камери не разбрах как да ги ползвам. Исках само страничната да включа ама нещо не се получи. Нямах много време да разучавам, ама дано не е маркетинг трик тази екстра и като свикна да намеря полза.
@gbuyukliev, как 9 часа? Ужас......
Има едно гише "Официални вносители, нови коли". Там няма наплив.
-
glorious
Честито ! Багажника и на мен ми се стори малък в началото, но е като женско сърце,поема доста. Така че ще останеш доволен според мен. Поздрави за Кантона и окачването, супер си направил. Цвета е топ топ. Камерите са супер,но за човек ,който може да кара,хич не му трябват,и мен ме объркват,но са полезни! Ако гледам само огледалата, паркирам доста по-добре .
Абре някой може ли да съдейства за car shades, в ЕТ са 190лв, търся малко отстъпка, в порядъка на 20-40 %![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Абре някой може ли да съдейства за car shades, в ЕТ са 190лв, търся малко отстъпка, в порядъка на 20-40 %
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Като обем 5 местния Кодиак и Октавия 3 са идентични на багажник. Само Супърба е с по-голям.
Бееееее.....
-
style34
Даже сега гледах в нета на Кодиак го дават доста по-голям от Октавията, ама сигурно защото е висок. Ако е колкото Октавията е ОК. Иначе на Супърб си е по-голям, верно.
Аз поръчах sun shades за задните малки прозорчета и за задния
Аз поръчах sun shades за задните малки прозорчета и за задния
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Честито, @style34, колата е страхотна. И на мен това ми е твърдо любимият цвят за Кодиак. Даже и джантите страшно добре му пасват. Предполагам и ти имаш аеро капаци ама си ги махнал? Аз съм със същите джанти на супърб, не стоят толкова добре като Кодиак, ама пак бива. При мен дойдоха и с капачки за болтовете. Ти умишлено ли не си ги сложил, тип да контрастира повече?
Иначе аз Кодиак не съм карал, интересно ми е каква е разликата спрямо супърба. Мисля направо да запиша тест драйв на новият като се появи.
Иначе аз Кодиак не съм карал, интересно ми е каква е разликата спрямо супърба. Мисля направо да запиша тест драйв на новият като се появи.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Малко са двусмислени данните в нета, защото задните седалки се движат напред и назад. 800 и кусур литра е, когато втория ред е дръпнат максимално напред (без да са легнали), ама то никой не го ползва така. 600 и нещо литра е, когато втория ред е отворен максимално за пасажерите, т.е. колкото на Октавия 3.
Бееееее.....
- lys
- Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24
@style34,
Честито, комбинацията цвят + джанти е бясна! Безаварийно и само бензин да наливаш дълги години!
Не знам на Кодиака как е, но колкото повече карам моята, толкова повече съм благодарен, че избрах L&K с Кантон и DCC вместо Скаут без двете.
Честито, комбинацията цвят + джанти е бясна! Безаварийно и само бензин да наливаш дълги години!
Не знам на Кодиака как е, но колкото повече карам моята, толкова повече съм благодарен, че избрах L&K с Кантон и DCC вместо Скаут без двете.
Единствената константа в живота е промяната.
-
style34
Благодаря!Stoyanov написа: 08.05.2024, 17:06:18 Честито, @style34, колата е страхотна. И на мен това ми е твърдо любимият цвят за Кодиак. Даже и джантите страшно добре му пасват. Предполагам и ти имаш аеро капаци ама си ги махнал? Аз съм със същите джанти на супърб, не стоят толкова добре като Кодиак, ама пак бива. При мен дойдоха и с капачки за болтовете. Ти умишлено ли не си ги сложил, тип да контрастира повече?
И за мен този цвят за Кодияк е най-добър. Най-практичният цвят е сребрист металик и с Октавията съм се родил с него, но просто не стои на Кодиак. Джантите много ми харесват. Днес на слънце видях, че черното даже е металик.
Аеро капаци нямат. Нито капачки са ми дали. По принцип имам едни се търкалят в Октавията, чисто нови, ще ги пробвам.
Днес снимаха за някакви медии и бяха изкарали 3 Кодиака от новите, имаше и 3 нови Супърба.
Бях писал - новият Супърб не ми харесва като дизайн отвън. Но Кодиакът си е красавец. Като изключим първото ми впечатление за доста ниско качество на изработката вътре.
@lys,
Определено доста важни екстри
Мерси за пожеланията! Всички да ни радват колите и да ни водят на хубави места.
Сега чакам да фолирам броня и фарове и тогава почвам да я карам. Нещо не ми се дават още 900 лева и за преден капак.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Моите капачки бяха при крика в пликче заедно със щипката и секрета, не на гумите. Ама аз съм с базовеите 18ки джанти, незнам дали това има значение.
Май има нещо такова - без адаптивно окачване, колите са по-твърди отколкото Normal на адаптивното. Това обяснява (може би) факта, защо хора без адаптивно не се оплакват от люлеене, а аз като съм на Normal се люлея по завоите.style34 написа: 08.05.2024, 14:58:23 Струва ми се, че адаптивното окачване вози много по-комфортно на Normal, отколкото тестовия, който карах с неадаптивно.
Бееееее.....
-
style34
Мда, ама да ти кажа за бавно шофиране така ми харесва повече. Макар че е твърде рано за изводи.
Много ме притеснява по завоите как ще е, защото Октавията я понатискам. Дано в Спорт е поносимо.
Ще погледна има ли капачки
Много ме притеснява по завоите как ще е, защото Октавията я понатискам. Дано в Спорт е поносимо.
Ще погледна има ли капачки
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
Трябва да има някъде щом не са с аеро капаци джантите . И да няма, 20 тина лв. беше комплекта и то имаше "цветове" ,че и варианти с капачки за оригиналните заключващи болтове .
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
style34, честито! Супер е камиона!
Да носи само положителни емоции и да откриеш нови, екзотични дестинации с него, и с любимите ти хора!
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656