@JORDITO голяма скрита камера ми спретна преди малко, чак успя да ме изкара извън нерви. Доста добре му/им се получи.
Звъни непознат номер (накарал Здравко да ми се обади от неговия телефон, който нямам).
- Здравейте, г-н Яковлиев търся?
- Да, аз съм.
- Инспектор Иванов от 1-во районно ви се обажда.
- Да, слушам.
- Вие ли сте собственик на Шкода Супърб CB 1600 TB?
- Аз съм.
- Автомобилът ви спира системно пред входа на жилищната кооперация и редовно ви се пишат фишове за което, но вече започвате да минавате допустимите граници и се налага да ви пишем акт, моля да слезете долу на входа, за да ви го връчим и да се разберем...
- Не може ли да ми пишете фиш отново, какъв е този акт???
- Не може, вече става системно нарушението ви и трябва да ви пишем акт, моля да слезете долу при нас.
Тук вече започвам да се изнервям и да се чудя що за простотия е това и викам:
- Не съм вкъщи на работа съм, няма как да слизам където и да е било!
- Ами тогава хвърлете някак си 20 лева от прозореца и една каса бира и може да се разрешат нещата!
Мозъкът ми вече дава тотално на късо, при което тия двамата почват да се хилят и се разкриха, че са те... Историята доста правдоподобна и затова влязох във филма в началото, тъй като редовно плащам от въпросните фишове (Жорката го знае това).
Та накратко, Жорката ми звъни сутринта, вика картата ти клубната е в мен и ти пазя една задна чистачка (бях му поръчал нова афтърмаркет, че ОЕМ-ската скърца от 1 година). Вика, когато имаш път към мене, ела си ги вземи, викам ОК мерси. Ама понеже минавал следобеда до нас и решил да ми ги донесе нещата и да ми спретне тая постановка.
И докато Здравко ме обработва по телефона, Жорката ми сменил и чистачката директно на колата, преди да сляза. Форумът е голям, мерси Жорка за емоциите, за монтажа и за това, че дойде да ми донесеш нещата.