Здравейте, колеги. Някой изпробвал ли е Bardahl Машина 360 Моля да не се счита за реклама. Любопитно ми е има ли реален ефект да се ползва за профилактика на дюзи, турбо, DPF, EGR? Бих опитал, но ме е страх да се стане по-скоро някоя беля, вместо да има положителен ефект.
Има подобно питане в раздел Октавия 2, но пускам тук, защото мисля, че това е правилния раздел.
Bardahl Машина 360
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- градско чедо
- Гараж: Skoda Superb L&K 2.0 TDI 190к.с. 6DSG, 4x4, 2016г.
- naster
- Гараж: Superb III L&K 2.0TDI 140kW DSG7 4x4 MY19
Suzuki V-Strom DL650 XT MY21
Bardahl Машина 360
Аз го гледах на Филип от Бричка във видеото. Едва ли би навредило, но малко пресилено ми е на всеки 30000.

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Bardahl Машина 360
Винаги съм бил с особено мнение за тия неща, особено с оглед предимно маркетинговата компания , която са Бардал + Бричка и става оле мале.
Много ги хвалят напоследък, имам дори под ръка такава последно поколение, но не съм ок.
Ходих преди време да тествам пак такава машина и на колата и се е.а мамата.Едвам се прибрах.
Общо взето са неща за превенция , а не за решаване на проблеми и реално , ако човек си поддържа колата както трябва, няма да има нужда от такава машина.
Качествени масла.
Навременна смяна.
Даване на газ, а не с кола 300+ коня дизел да правиш разход 4/100 .
Качествено гориво и най-важното - да си купуват хората коли по предназнаение и нужда.
Много ги хвалят напоследък, имам дори под ръка такава последно поколение, но не съм ок.
Ходих преди време да тествам пак такава машина и на колата и се е.а мамата.Едвам се прибрах.
Общо взето са неща за превенция , а не за решаване на проблеми и реално , ако човек си поддържа колата както трябва, няма да има нужда от такава машина.
Качествени масла.
Навременна смяна.
Даване на газ, а не с кола 300+ коня дизел да правиш разход 4/100 .
Качествено гориво и най-важното - да си купуват хората коли по предназнаение и нужда.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
silent
Bardahl Машина 360
30х са много на 10х даже на 5х най добре. А даже и колата в гаража и 1 път на море и 3 -4 пъти на село за буркани.
Изключително комерсиално видео гнусно комерсиално.
Изключително комерсиално видео гнусно комерсиално.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Bardahl Машина 360
Много точно казано!ЦецоNOL написа: 26.04.2024, 08:08:07 ...и най-важното - да си купуват хората коли по предназнаение и нужда.
Но действителността е друга...
Пример: кифли, каращи огромни джипове или Ферари, Ламборджини, Мазерати, изкарани със задник и ходещи на кафе с тях.
А по темата - аз не бих пробвал. В момента правя 280 000 км (не на Шкода) без такава профилактика и ми се струва просто излишно.