Днес ме поканиха от ЕТ да разопаковаме един Мразко като моят и да го подготвим за показване.
Общо взето се радвам, че имах възможност да се сдобия с Pre-Face автомобил.
Не ангажирам никой с мнение , но мисля , че Фейса е повече Камик от Али Експрес , спрямо Пре-Фейса.
Постарах се да на правя максимално добри сравнителни снимки.

По-разчупена и ръбеста предна маска има Фейслифта.
Същото е и с линиите на цялата предница - доста несиметрични линии.
Двата “зъба” по диагонал ляво/дясно, ако бяха Нели в цвета на купето , можеше да има по-агресивна визия.
На мястото на двете черни вежди при Пре-фейса , сега има допълнителни светлини.

Тук може да видите разликата в светлините и ненужно големите нови фарове, които имат и доста хром и за мен се губи агресията на Монте Карло изпълнението.
На снимките при зуум ясно се вижда и различното качество на пластмасите по решетките.
Не мисля да коментирам.

Отзад положението ми се видя най-драматично.
Изцяло лакираният с черен пиано лак + перла дифузьор Преди фейса, тук е заменен от евтино пластмасово недоразумение в отвратителен на слънцето цвят и отдолу все пак има и лъскав завършек , но като цяло за мен е потрес.
Надписа ŠKODA на багажника е по-голям и с новата лого буква .
Парктрониците са в дифузьора, а не в бронята както досега.

Тук може да видите разликата в аварийните светлоотразители отзад и светлините като цяло.
Автомобилът е със странни Черни джанти + декоративни капаци за тях тип Тесла.
Гумите вече са Гудиър
Отново на 17” базово

Интериорно има няколко нови неща, като основното набиващо се на очи е това нещо тип балатум по тапицерията на вратите, имитиращо карбон.
Меко е и леко грапаво на пипане.
Имитацията на карбон по лайстните не е гладка пластмаса както при Пре-фейса, а е с подобно грапаво и леко меко покритие, по което кърпа няма как да се движи
Другите пластмаси са на дупки.
Въздуховодите са облечени с някакъв лъскав червен Кант , което е чудно с оглед премахнатите червени страници по седалките и се връзва със един Кант по средата на седалките.Това ще се види на другите снимки.

Ето седалките преди и при фейса, шевовете не ги коментирам.
На новият модел има и оцветяване по средата на седалките, а при мен са само линии в друг вид черно.

Копчетата на медията са с хром лъскав и самата медия е с различна визия на тъча, но път бутоните по волана лайстните са сив мат

Фейса също няма кора на двигателя декоративна.
Техниката е без промяна .
Това мога да кажа на първо четене.
За мен, с оглед на големите и неспазващи се срокове като цяло, се бърза много да се доставят, набавят и правят автомобили, за да се задоволи търсенето и това се отразява на качеството.
В момента има Еко Бонус за Монте Карло и разликата с моят Мини-Бар е само 1000лв
Поздрави