Някой дали е изтеглял джантите на вън с фланци за Суперб (комби) 4х4, става въпрос.
Колко мм. трябва да се добави за да изглежда добре колата но да не излизат от ръба на калника.
Някой ако има снимки да покаже, ако не го притеснява нещо.
За джантите с фланци "?"
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Joe
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
За джантите с фланци "?"
Това зависи от ширината на джантите, какъв офсет имат, и колко желаеш да излязат навън.
Обикновено оригиналните шкодови джанти са с голям офсет, та ще трябват и фланци с по-голяма дебелина.
- Lup40
- Гараж: Skoda Superb 3
За джантите с фланци "?"
Както каза колегата, зависи от джантата. Аз съм с 15 мм на четирите гуми и съм доволен от визията.
Преди:

След:

За съжаление не помня вече параметрите на джантите
Преди:

След:

За съжаление не помня вече параметрите на джантите
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
-
Joe
За джантите с фланци "?"
Аз съм с 18ки но непомня какви са параметрите на джантата. Гумите са ясни 235х45
Много добре се е палучило при теб, точно това търся да не излиза от ръба на калника.
Много добре се е палучило при теб, точно това търся да не излиза от ръба на калника.
-
Joe
За джантите с фланци "?"
Проблем ли е с различни параметри дебелина на фланците като автомобила е 4х4
Пример: предни 1,5 х задни 20мм.
Пример: предни 1,5 х задни 20мм.
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
За джантите с фланци "?"
Измежду фланци или джанти с други параметри, проблемът няма да е в това дали е на предно или 4х4. Тази тема бие към бензин срещу дизел или защо се взима сув на предно или защо избирам фейслифт на стария модел, а не новия модел
. Иначе би било интересно ако някой се обоснове на база опит.