Супърб 3 Комби - Синята мечта

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Честито, много безаварийни километри.
Много е готин. И с правилния мотор.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

Честит параход!
Tanev

Шкода Новак

Мнение от Tanev »

Честито колега със здраве да си я ползвате топ е колицата😉
Аватар
fryeruk

Škoda Фен

Гараж: Octavia MK4 Edition 1.5 TSI M

Мнение от fryeruk »

Честита! Безаварийни километри по топ дестинации!
Аватар
lys

Škoda Фен

Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24

Мнение от lys »

Снощи потъсих малко информация във връзка с проблема с телефонните разговори по време на Андроид Ауто свързаност. Открих други хора със същия проблем с коли от ВАГ групата, със същия телефон, като моя. Проблемът май е софтуерен бъг във версията на Андроид Ауто.

До колкото разбрах по време на свързаност, независимо през кабел или wireless, телефонът пуска BT автоматично и го ползва единствено за трафик на данни за разговори или с други думи само за hands free системата. Съответно, когато телефонът е на кабел, нещо някъде реже входящите повиквания.

Лошото е, че телефонът ми е на 4+ г. вече и последният ъпдейт е бил през 2021г. В този случай май нищо не мога да направя при положение, че Андроид Ауто в тази версия на Андроид вече е вграден и поне от бързото гугълване снощи не открих начин да бъде ъпдейтнат без ъпдейт на операционната система. Във форума мисля, че имаше колега, който беше споменал, че има нещо от сорта на 10г. стаж, като разработчик на мобилни приложения. Освен ако той знае някакъв трик евентуално :)

П.п. телефон не ми се сменя сега :( на този му смених батерията сам преди месец и си работи на пушка.
Единствената константа в живота е промяната.
Аватар
vfurlanski20

Škoda Фен

Гараж: Skoda Оctavia 3
Skoda Fabia 3

Мнение от vfurlanski20 »

Честито! Само позитивни емоции да ти носи. браво
Аватар
lys

Škoda Фен

Мнение от lys »

gbuyukliev написа: 18.04.2024, 09:18:05 Аз разработвам мобилни приложения от 10 години
Имаше още едно момче, за тебе знаех, че си колега, но не знаех, че се занимаваш с мобилни.
gbuyukliev написа: 18.04.2024, 09:18:05 Ако ти се занимава, винаги можеш да си флашнеш custom ROM, базиран на Android 14
Гледам, че за моя телефон Xiaomi 9T Pro - има разни видеа за ъпгрейд към Андроид 11 или 13. Не знам дали си заслужава да пробвам. Ако пробвам и нещо го прецакам тотално, най-много просто да съм притиснат да се ръсна и за нов телефон... че и без това наистина петата година май му идва в повече.
gbuyukliev написа: 18.04.2024, 09:18:05 Но на четвъртата година почват да стават все някакви проблеми
Точно там е разковничето. На един софтуер, като му спрат "съпорта" и качеството малко по-малко деградира. Това ме дразни с телефоните в днешни дни (и не само де, с много от техниката е това). Това, което може да го прави телефон на 5 дни може да го прави и телефон на 5г. Просто му спират актуализациите и си принуден в един момента да го смениш. Освен ако не си някакъв геймър, който цъка по цял ден на телефона не виждам смисъл да си сменяш телефона всяка година.
Последно промяна от lys на 18.04.2024, 11:23:34, променено общо 1 път.
Аватар
pavel31

Škoda Ludicrous

Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4

Мнение от pavel31 »

Определено правилният избора на кола след 2.5XT :) (имал съм и продължавам да имам субара ...). Само хубави моменти!
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
Аватар
lys

Škoda Фен

Мнение от lys »

pavel31 написа: 18.04.2024, 11:23:16 Определено правилният избора на кола след 2.5XT
Ааа моето не си го давам, остава в гаража да си правят компания. Все пак трябва да имам един работен кон и да ходим с нещо на палатки [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

lys написа: 18.04.2024, 11:20:33 не виждам смисъл да си сменяш
Това доста противоречи на мъдростта в подписа ти [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
lys

Škoda Фен

Мнение от lys »

Taratajki написа: 18.04.2024, 11:47:38 Това доста противоречи на мъдростта в подписа ти
Е, то това си е в "мой контрол", но като гледам може да е дошло времето. Абе за сега ще вадя кабела от телефона, като ми звънне някой хаха :D

@gbuyukliev, не ми се смяна към iPhone. Иначе знам за удължената софтуерна поддръжка. Като цяло съм си харесал доста S23, но там е 4г. и скоро пак ще приключи. При S24 пък не харесвам това, че идва с Еxynos вместо SnapDragon.

Чудя се друго - не ми остана време да разгледам, точно как да "активирам" wireless AA и да оставя телефона на кабел, но само да зарежда. USB-то в подлакътника пак ли е свързан с head unit-a или е само за зарядно? Но като цяло, бих предпочел да ползвам АА през кабел, уж заради по-висока стабилност и по-добро качество на музиката. От друга страна, до колкото четох в другите теми, има драми с прегряването ако ползваш wireless charging докато ползваш wireless AA или нещо от сорта :)
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

При мен (Pixel) Android Auto е апликация, ъпдейтва се през Play Store. Но ако напишеш там я няма отделна.

Може да опиташ с APK от www.apkmirror.com/?post_type=app_releas ... droid+auto
alexinchains

Škoda Фен

Гараж: Йоника

Мнение от alexinchains »

Аз на Кодиака бях забелязал че ако веднага след запалването ръгна кабела си се свързва по кабел, ако го изчакам да се върже безжично и тогава ръгна кабела си продължава безжично. Телефонът ми няма безжично зареждане, пък и не ми и трябва, гледам харчи по 10% батерия на час на Андроид Ауто със Спотифай и Уейз. Ако се налага да пътувам по дълго, само тогава го включвам. Сега се сещам, че бях забелязал, че на жична връзка не ми се сменяха песните от копчето на волана.

На Скалата, която кара баща ми и има само жична връзка, разговорите се осъществяват само през блутуут и ако не е вързан не става.

Стартирането на музиката е toggle в самото Андроид Ауто на телефона.
Аватар
lys

Škoda Фен

Мнение от lys »

До ВСИЧКИ - благодаря ви за пожеланията!
gbuyukliev написа: 18.04.2024, 13:18:58 В Android Auto > Developer Options има Wirieless Android Auto отметка, само това знам.
То се оказа, че ми липсват настройките за АА на телефона. Явно в тази версия на Андроид - 10 е така. Не можах да открия много информация, но това е първата версия с вграден АА. Видях, че има и MirrorLink. За първи път чувам за него. Опитах се да го тествам, но за няколко проби връзка не се осъществи. Не знам дали предлага същите възможности като АА и дали си заслужава изобщо да тествам.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Ще береш ядове с тоя антиквариат. Първите версии на АА бяха много бъгави.

A MirrorLink така и не съм пускал и аз.
Бееееее.....
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”