Защо ми се обясняваш кое и как приемаш?sh0g0_ написа: 12.04.2024, 09:21:44 Добре, че не я приемам за бащинийка и не мисля да я карам 20години, че да ѝ бая толкова много![]()
Въпроси от нов/бъдещ собственик
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- chill
- Гараж: Дакел 280
- sh0g0_
- Гараж: Superb III Estate L&K 2.0TDI
Да има писане по темата, не за друго.
- lys
- Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24
Привет, бях до ЕТ Пловдив и си видях возилото. Много нямаше какво да му оглеждам в тази тъмница на паркинга. Беше мърляво и в мухи по прозореца. Явно се е возило на челна позиция
Имаше 2 празни автовоза, които тъкмо приключваха с разтоварването. Паркингът долу е фул макс - ако чакате коли, звънкайте да проверите
Търговците са мега заети с издаване.

Кафявият салон ме изкефи адски много. Нищо общо със снимките. Даже ми се вижда доста по-тъмен от това, което съм виждал на всички снимки, на които чак биеше на оранжево. В този му вид, много повече ме радва. Може и от светлината да е, но със сигурност ми хареса много повече от черното, особено в комбинация с тъмния таван. Нямам търпение да я видя на светло и измита.
След като я разгледах направих превод на остатъка от сумата и отидох да си пусна застраховките.
Обещаха ми, че ще си я взема във вторник, като ми уредиха и смяната на джантите Антарес, на които днес ми обещаха още 5% отстъпка, общо 25% без дори да съм питал. Тоест, обещанието е, че вторник взимам колата с новите джанти а тези, с които дойде ще обуя живот и здраве със зимните.
Още нещо, попитах за Травъл Асист моя търговец - и каза, да проверя дали не мога да си го купя през някакъв Skoda store app, който не знам какъв е. И че ако не може да се закупи от там, може да си го активирам софтуерно, без да имам драми с гаранцията - според него.
П.п. гумите видях, че са Continental Eco Contact 6 - за които абсолютно нищо не знам. Ще хвърля едно око на някое ревю.

Кафявият салон ме изкефи адски много. Нищо общо със снимките. Даже ми се вижда доста по-тъмен от това, което съм виждал на всички снимки, на които чак биеше на оранжево. В този му вид, много повече ме радва. Може и от светлината да е, но със сигурност ми хареса много повече от черното, особено в комбинация с тъмния таван. Нямам търпение да я видя на светло и измита.
След като я разгледах направих превод на остатъка от сумата и отидох да си пусна застраховките.
Обещаха ми, че ще си я взема във вторник, като ми уредиха и смяната на джантите Антарес, на които днес ми обещаха още 5% отстъпка, общо 25% без дори да съм питал. Тоест, обещанието е, че вторник взимам колата с новите джанти а тези, с които дойде ще обуя живот и здраве със зимните.
Още нещо, попитах за Травъл Асист моя търговец - и каза, да проверя дали не мога да си го купя през някакъв Skoda store app, който не знам какъв е. И че ако не може да се закупи от там, може да си го активирам софтуерно, без да имам драми с гаранцията - според него.
П.п. гумите видях, че са Continental Eco Contact 6 - за които абсолютно нищо не знам. Ще хвърля едно око на някое ревю.
Последно промяна от lys на 12.04.2024, 15:37:34, променено общо 1 път.
Единствената константа в живота е промяната.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Честито!
Тук си правиш акаунт, след което като си вземеш колата я добавяш в профила ти (през мултимедията става, лесничко е). Има и мобилно приложение (даже две) MySkoda. След като си добавил колата към профила ти в секция покупки можеш да видиш какво можеш да закупиш за твоят автомобил. Може и да няма нищо, както в моят случай![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Тук си правиш акаунт, след което като си вземеш колата я добавяш в профила ти (през мултимедията става, лесничко е). Има и мобилно приложение (даже две) MySkoda. След като си добавил колата към профила ти в секция покупки можеш да видиш какво можеш да закупиш за твоят автомобил. Може и да няма нищо, както в моят случай
- lanshot
- Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998
@lys, честито Любо ! Дългото чакане приключи и скоро ще можеш да се радваш на колицата и на пътя , благородно ти завиждам . Само позитивни емоции и безброй безаварийни километри!
-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Честито и от мен! Да ти носи само хубави емоции! Салона е много готин. Дано не отваря много грижи по поддръжката. Иначе тези гуми са много твърди и шумни, но това все пак си е мое мнение. Още веднъж, честито! 
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Честито за придобивката. Внимание към гумите, ако включват наименования като еко, ефишънт и останалите подобни имена на пласмасарии ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- lys
Благодаря!
Вторник, като я взема ще пусна още някоя по-истинка снимка.
Да, за гумите и аз затова се замислих. Еко Контакт - сиреч по-малка площ в контакт с пътя и така на теория ще спасим Белите мечки. Но пък гледах някакви ревюта, от които разбрах, че са средна хубост. Доста прилични на сухо откъм сцепление, шум и комфорт, но с кусури при мокро време, предпоставящи към аквапланинг, което не ми харесва. Но на този етап ще ги търкалям. Не вярвам с моя стил на шофиране да имам драми. Просто ще си имам едно наум при дъжд, а аз така или иначе, винаги си имам едно на ум като вали.
- lanshot
- Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998
Аз искам да попитам тези които са си закупили автомобила на цяло и не е на лизинг , към кой застраховател се насочихте за най-добри условия за автокаско ? Задължително ли е рамата да се даде или може сума по фактура на автомобила да се каже ориентировъчна цена, тъй като в момента съм на вълна подготовка на финансите за всяко едно нещо. Знам ,че има човек от форума който се занимава с това , но аз съм от Варна и ще ми е от полза да споделите в региона към кого мога да се обърна за съдействие. Благодаря!
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
И моя съвет е най-добре ако имате добър брокер през ного да минете.
Аз винаги съм бил на Булинс, те ми даваха и добра цена, но сега той като ми показа подробно кое е и как с различните компании и Октавията е към ДЗИ вече. Иначе при мен се вълнуваха колко е цената по фактура, за нова кола даже и не идваха да я снимат. Само като взех номерата от КАТ ги добавихме към договора.
Аз винаги съм бил на Булинс, те ми даваха и добра цена, но сега той като ми показа подробно кое е и как с различните компании и Октавията е към ДЗИ вече. Иначе при мен се вълнуваха колко е цената по фактура, за нова кола даже и не идваха да я снимат. Само като взех номерата от КАТ ги добавихме към договора.
-
silent
ДЗИ 62000лв.-2180лв.по памет.
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Попитай колегата @_v_ и мисля че и за Варна не е проблем да ти изпрати нещата
- lys
lanshot,
Както са казали колегите, най-добре е през брокер. Аз имам приятелка, която работеше за представителството на VW и ми пусна оферти за ДЗИ, Армеец и Дженерали, като офертата на ДЗИ ми дойде 560 лв. по-евтино за двете застраховки спрямо Армеец, а условията са доста сходни. Така и реших да ползвам ДЗИ, иначе се бях засилил за Армеец.
За ДЗИ ми искаха снимка на договор (там пише цената и рамата на колата) и снимка на проформата за превод на остатъчна сума.
Както са казали колегите, най-добре е през брокер. Аз имам приятелка, която работеше за представителството на VW и ми пусна оферти за ДЗИ, Армеец и Дженерали, като офертата на ДЗИ ми дойде 560 лв. по-евтино за двете застраховки спрямо Армеец, а условията са доста сходни. Така и реших да ползвам ДЗИ, иначе се бях засилил за Армеец.
За ДЗИ ми искаха снимка на договор (там пише цената и рамата на колата) и снимка на проформата за превод на остатъчна сума.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
При мен на цена 80 200, каското в ДЗИ е 2 650, това с отстъпката за нов клиент.
-
mehudi
- Гараж: skoda kodiaq нафта
това е добра цена, зависи и какво вкл деatanashh написа: 14.04.2024, 16:15:27 При мен на цена 80 200, каското в ДЗИ е 2 650, това с отстъпката за нов клиент.