Здравейте спецове,
Карам си един Шкодилак на вече 310 000 км и преди 3м. реших да сменя ламбда сондата след Ката че ми вдигаше постоянно грешка.
Смених я всичко точно, грешката изчезна ама се появиха други грешки веднага след това:
VCDS:
1. 17811 - EGR System
2. 16804 - Catalist system
3. 16485 - Mass Air Flow Sensor
4. ASR се появява и изчезва от таблото с дневен цикъл.
Чистих грешките от ЕЦУто но пак се появяват. Върнах се при майстора и той ми смени дебитомера. Уви това не помогна.
Ся, Какъв е следващия ход?
Как така след подмяна на ламбда сондата таблото ми светна с толкоз много грешки?
Възможно ли е нещо компютъра да се е бъгнал или наводнил или там нещо свързано с него?
Аз лично не съм чувал бензин да има проблеми с ЕГРа.
Някой от Вас имал ли е подобни проблеми и ако да, как ги е решил?
Машина:
Skoda Octavia 1 от 2004г.
Мотор: бензин, 1.6л., 101кс.
Благодаря Ви предварително!
Поздрави
Стефан
Skoda Octavia 1 от 2004г., бензин, 1.6л., 101кс.: ЕГР, АСР и Дросел проблем
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
derbaum_3
- Гараж: Шкода Октавиа 1U2, комби, 1.6 бензин