Време за доставка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Reingar
Време за доставка
В събота имаха един седан, светло сив , с шибидах Л&К коняк салон, черен таван, дизеляк 200к.с
Много арен, ама продаден. Хареса ми.
Много арен, ама продаден. Хареса ми.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Време за доставка
3 Шкоди купих, все от Любо и само за Фабията едни секрети ми подари. А не е като да са били голи като пушка
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Време за доставка
Сега си погледнах фактурата за колата и срещу удължената гаранция няма сума. Нищо не съм плащал допълнително освен точната сума за автомобила по фактура.
-
lpetrovv
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG
Време за доставка
В цената е включено удължаване от 2 на 5 години и 100к км. Доплаща се за 150к км.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Време за доставка
Намерих го 358лв съм платил за него.
п.с М/у другото това удължаване може да се купи само при купуването на автомобила не по-късно. Поне така ми обясниха от ЕТ.

п.с М/у другото това удължаване може да се купи само при купуването на автомобила не по-късно. Поне така ми обясниха от ЕТ.
-
mehudi
- Гараж: skoda kodiaq нафта
Време за доставка
аз само да кажа - kodiaq, поръчан на 09 февр -> "Произвежда се първата седмица на Април. Би трябвало до края на април или началото на Май да е тук" - така ме светнаха от еуратек
- lanshot
- Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998
Време за доставка
И аз поръчах на 09.02 , но ми казаха производство 16-та седмица , а то се пада средата на април
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Време за доставка
А слага ли нещо допълнително? Уж казаха, че до 07.02 ще може да се поръчва. Даже има хора с отказани поръчки от 06.02.....mehudi написа: 18.03.2024, 12:38:56 аз само да кажа - kodiaq, поръчан на 09 февр -> "Произвежда се първата седмица на Април. Би трябвало до края на април или началото на Май да е тук" - така ме светнаха от еуратек
-
mehudi
- Гараж: skoda kodiaq нафта
Време за доставка
и на мен като подписвах ми казаха 16та седмица, сега ми казаха началото на април. общо взето все тая
- lys
- Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24
Време за доставка
Днеска скокнах до Еуратек Пловдив да им занеса пълномощно за КАТ. Трябваше тази седмица да пристигне возилото. Трябвало да доставят 32 автомобила, но успели да изпратят само 16. Другата седмица пристигат и другите 16, като сред тях ще бъде и моя.
Докато чаках моя търговец да дойде и да му оставя пълномощното, реших да си поръчам гумени стелки и направо ми отрязаха главата ... някъде около 180 лева за предни + задни и за тунел.
Не вярвах, че едни гумени стелки може да са толкова скъпи... брех... ама реших да си взема ОЕМ. За багажника съм си поръчал много яка Вана на Фрогум и е едва 80 лв. Опитах се да правя мили очички и да ми направят отстъпка или да ми го подарят, но уви... не ми се получи. Единственият подарък ще бъде авариен комплект
От хубавата страна на нещата - предложиха ми "лична" отстъпка на джанти, като че ли някой им беше подшушнал, че много съм си харесал Antares за летни и да оставя черни Propus Aero-то за зимните гуми. Попитах ги каква оферта ще ми дадат и те взеха, че ми дадоха едни 20% надолу и понеже са ми слаби ангелите... взех, че ги поръчах.
Живот и здраве другата седмица освен с новото возило, би трябвало да си тръгна и с още един комплект хубави джанти в багажника
П.п. Понеже реших да си врътна летните гуми на Анатареса и да си ги карам с тях, но не искам да ги сменям в Еуратек, някой от Пловдив може ли да ми препоръча читави "гумаджии", където нещата се правят "като хората"?
Докато чаках моя търговец да дойде и да му оставя пълномощното, реших да си поръчам гумени стелки и направо ми отрязаха главата ... някъде около 180 лева за предни + задни и за тунел.
Не вярвах, че едни гумени стелки може да са толкова скъпи... брех... ама реших да си взема ОЕМ. За багажника съм си поръчал много яка Вана на Фрогум и е едва 80 лв. Опитах се да правя мили очички и да ми направят отстъпка или да ми го подарят, но уви... не ми се получи. Единственият подарък ще бъде авариен комплект От хубавата страна на нещата - предложиха ми "лична" отстъпка на джанти, като че ли някой им беше подшушнал, че много съм си харесал Antares за летни и да оставя черни Propus Aero-то за зимните гуми. Попитах ги каква оферта ще ми дадат и те взеха, че ми дадоха едни 20% надолу и понеже са ми слаби ангелите... взех, че ги поръчах.
Живот и здраве другата седмица освен с новото возило, би трябвало да си тръгна и с още един комплект хубави джанти в багажника
П.п. Понеже реших да си врътна летните гуми на Анатареса и да си ги карам с тях, но не искам да ги сменям в Еуратек, някой от Пловдив може ли да ми препоръча читави "гумаджии", където нещата се правят "като хората"?
Единствената константа в живота е промяната.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Време за доставка
Да, на Супърб са скъпи. В Kopacek.com са:lys написа: 05.04.2024, 15:55:22 реших да си поръчам гумени стелки и направо ми отрязаха главата ... някъде около 180 лева за предни + задни и за тунел
30 (предни) + 30 (задни) + 13 (тунел) = 73 EUR (което е по-приемливо от 180 лв, но не е много далеч)
На Октавия 4 са значително по-евтини:
35 (предни+задни) + 7 (тунел) = 42 EUR
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Време за доставка
За Кодияк ми предложиха зимни за 300+ ако не се лъжа.
Викам, мерси
Викам, мерси
-
glorious
Време за доставка
На мен ми ги подариха, много са хубави. Обаче не са ми сложили авариент комплект, проблем ли е? За Кодиал става дума
-
glorious
Време за доставка
Как с връзки, аз отидох с пакет документи ,КАТ въобще не са виждали Кодиака на живо, не че снимка им показах,ама все пак
И го регистрирах без проблем, останах очарован. За 1 ч всичко. А за незатъмнените задни стъкла какво да кажа на Еуратек?
И го регистрирах без проблем, останах очарован. За 1 ч всичко. А за незатъмнените задни стъкла какво да кажа на Еуратек?
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Време за доставка
В ЕТ аварийният комплект и прилежащата му зелена чанта са 60лв.
Ох тези стелки![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ох тези стелки