Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
asenpopov

Шкода Новак

Гараж: Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М

Еуратек

Мнение от asenpopov »

Мой съсед, ми обясняваше как преди няколко години на вече бившата Октавия си бил запазил час за смяна на гуми в Надежда. Надявал се, че с първи час 8-8:30 ще свърши за 30-40 мин и после на работа…. С периодично подпитване и нервничене и разговор с главния в сервиза, около четвъртия час му показали и “библията”, според която толкова им е времето за смяна въпреки, че през по-голямата част от времето никой не докосвал колата…. Затова ако имате време за губене и разглеждане на всяко кътче от сервиза и шоурума, знаете къде да отидете :) Не мога да твърдя, че всичко е на 100% вярно, но като виждам, че и др. хора са чакали по толкова може и истината да е някъде там.
silent

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от silent »

FaKeR написа: 04.04.2024, 15:16:45 "Една шкода" вече не е синоним на евтина кола, особено за нова такава [smilie=hunter.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Що, какво една Шкода? Премиум? Кои са по-евтините коли от Шкода ? Дачия и....?
Аватар
martinp

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL 2.0 TDI 4x4 7DSG 200hp

Еуратек

Мнение от martinp »

Дай да видим първо новата Мазда 6, и новото Камри.
Изображение
silent

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от silent »

Ти сам си го написа. Дачия и евентуално Сузуки. Китайците не ги броим. Така беше и преди 5г. Отделен е въпроса че колите бяха чувств. по-евтини и 1000лв бяха разлика. Това, че на някой му е скъпа да не я е купувал. Това, че някой е броил последните си стинки за Шкода и си мисли че е царя на пътя с мега яката тупалка с мега якия статус не променя факта че е бюджетник-- или в най-добрия случай средняк с претенции.
И тъй като някой ще ме обвини във какво ли не ще кажа че и аз съм в най добрия случай средняк, но за разлика от масовката осъзнат средняк без излишни претенции, приел негативите на избора си не самозаблужаващ се че
Кара нещо повече от това дето е купил.
style34

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4

Еуратек

Мнение от style34 »

Прави впечатление, че за пореден път изнасяш лекция как хората със Шкода си мислят, че са "царе на пътя с мега яката тупалка".
Кой си го мисли това?
Освен това има Шкоди по 40К лева, има и по 110К+.
Този със Шкодата за 110К по-средняк ли е от този с Фабия?
Макар че, дори този с нова Фабия ще има по-скъпа кола от 80% от населението в България.
Явно си доста тъжен човек, с тежки комплекси, за да повтаряш през ден как нещастниците със Шкода са нищо повече от ... нещастници.
Аватар
atanashh

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG

Еуратек

Мнение от atanashh »

Понеже говорите за Мазда 6, Окатавията ми мина с 2К цената на Мазда 6 Такуми. По високо ниво тогава на 6-цата нямаше. Това в момента в който я поръчвах, та айде чак бюджетки да не са а [smilie=pardon.gif]
silent

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от silent »

Вижте се какво пишете във всяка тема какви претенции и какво самочувствие струи на талази. Трябва да си шизофреник за да виниш огледалото за грозната си мутра. Лекции не чета, губя си времето. Както навремето Хайтов е казал "турен акъл в глава не стои" нямам подобни амбиции да ставам проповедник.
style34

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от style34 »

Дай конкретно. Ама не, че някой казал, че Супърб му харесва повече от Пасат. Искам пример за "цар на пътя, с мега яка тупалка и мега як статус".
Аватар
lys

Škoda Фен

Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24

Еуратек

Мнение от lys »

atanashh написа: 04.04.2024, 22:10:20 Понеже говорите за Мазда 6, Окатавията ми мина с 2К цената на Мазда 6 Такуми. По високо ниво тогава на 6-цата нямаше. Това в момента в който я поръчвах, та айде чак бюджетки да не са а [smilie=pardon.gif]
Съгласен съм. Аз също гледах Мазда 6 - 20 Year Anniversary edition - единственото нещо, с което превъзхожда С3 според мен е до някъде визията (което разбира се е субективно мнение) и това че предлагат НАПА - което, според мен можеше да се постараят да предложат и в С3 / С4. Не виждам какво му е "бюджетарското" на С3 и Мазда 6, особено преди на Мазда промоцията за 20 Year Anniversary и на С3 без ДДС.
silent написа: 04.04.2024, 22:11:12 Вижте се какво пишете във всяка тема какви претенции и какво самочувствие струи на талази.
Защо така? Аз пък виждам точно обратното - масово хората споделят, че колите не са обезшумени добре, че окачването е бюджетно, но пък в крайна сметка "да не забравяме, че караме шкоди". Доста хора са си кацнали на земята и са доста наясно какво са си купили. Знаят точно за какво са им отишли парите и как ще си ползват колите. Аз претенции и самочувствие от това, че някой си е купил шкода рядко забелязвам.
silent написа: 04.04.2024, 22:11:12 Трябва да си шизофреник за да виниш огледалото за грозната си мутра.
Чак пък всеки да е с грозна мутра тука... [smilie=sarcastic.gif]
Единствената константа в живота е промяната.
Zhelyazkov89

Škoda Фен²

Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130

Еуратек

Мнение от Zhelyazkov89 »

lys написа: 04.04.2024, 22:53:53 Аз също гледах Мазда 6 - 20 Year Anniversary edition - единственото нещо, с което превъзхожда С3 според мен е до някъде визията (което разбира се е субективно мнение) и това че предлагат НАПА - което, според мен можеше да се постараят да предложат и в С3 / С4.
Правил съм тест-драйв на CX-5, пак Такуми с естествена напа и високо ниво на обордуване. Със сигурност мога да кажа, че качеството на интериора е по-добро от това на Супърба. Предполагам, че и при 6-цата е на същото ниво. Не ми хареса моторът, но предполагам е въпрос на свикване. Ако е един и същ при CX-5 и при 6, седанът би трябвало да движи по-добре, тъй като е на предно.
style34

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от style34 »

CX-5 вътре доста ми хареса. Музиката е супер Bose.
Багажника е 2 педи.
Моторът този големият бензиновия е много муден.
Аватар
yovko

Škoda Фен

Гараж: Kamiq TSI 110hp (2023)
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от yovko »

Аз досега едва два пъти съм ползвал сервиз на Еуратек. И то за твърде обичайни неща от поддръжката - смяна на масло и дребни оплаквания като блокирал колан на средната задна седалка (колата си е дошла така от завода, но понеже този колан не е имало повод да се пипне дори, го забелязах няколко месеца по-късно). Първият път бях в Еуратек - Пловдив (смяна на масло и монтаж на калобрани), а вторият път в Бургас (смяна на масло и въпросният колан). И на двете места с предварително записан час през сайта. Всичко беше по часовник - и приемането на автомобила и връщането му в предварително уговореното време. Понеже се възпаляваме да пишем само като сме недоволни, затова нека оставя и добра дума за ЕТ.

Особено в Бургас... изключително спокойно и приятно обслужване и комуникация с хората. [smilie=thank_you2.gif]
silent

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от silent »

Имам 4ри Т.О. в ЕТ София Дружба. Единия път им казах че е шумно окачването сами проявиха инициатива да го прегледат. Не знам какво са правили пари не са ми искали но разликата беше ушебийна. Веднъж са ми сменяли блокирал колан по гаранция. Чакаха го 10дена. Обадиха се и закарах колата.Веднъж влезе в сервиз за отстраняване на дребни щети по броните тавана и капака. Казаха 2-3 седмици спазиха си срока и качеството на ремонта беше отлично. Това е но винаги съм се държал с тях човечно и с разбиране без да им стъпвам тежко.
Tpet

Шкода Новак

Гараж: Skoda Karoq FL 2.0 TSI

Еуратек

Мнение от Tpet »

На мен след покупката ми се наложи веднъж да ги посетя да погледнат нещо. Резултатът беше, че приемчика ми наговори няколко откровени глупости, а това, което ме подразни най-много беше, че ми бяха изключили видеорегистратора.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

Tpet написа: 06.04.2024, 09:25:11 изключили видеорегистратора.
Нормално,какво те дразни?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”