Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте, предварително се извинявам ако темата вече съществува, също така искам да вметна и че съм доста некомпетентен за това бих искал да ми дадете насоки и съвет какво може да се направи. Пластмасовото капаче до дръжката на вратата падна. Не знам дали е счупено или е елемент който по принцип може да се вади и слага. Въпросът ми е мога ли да го залепя или трябва да се търси ново и ако трябва от къде може да се намери? Прикачвам снимки. Благодаря за отделеното време.
А ако просто опиташ да го сложиш обратно? Вероятно ще видиш защо пада (или поне от коя страна по-лесно се изхлузва).
Вероятно има някоя щипка/зъбче, която се е счупила.
Пробвах да го сложа, остава на място докато не отвориш дръжката, която го избутва и отново излиза. По самото капаче не изглежда да има нищо счупено, но вътре в дупката има 2 пластмасови пластини които изглежда да е имало нещо на тях