Как да активирам Mirror Link

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Joe

Шкода Новак

Мнение от Joe »

Здравейте шкодилаци,
Не ми позволява да активирам Mirror Link.
Искам да дублирам екрана от телефона на екрана на колата. Също не знам кой модел е медиятя на Супера. Някой ако има идея да сподели.
Joe

Шкода Новак

Мнение от Joe »

ИзображениеИзображение
Аватар
spaldingrs

Škoda Фен²

Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017

Мнение от spaldingrs »

Joe написа: 03.04.2024, 14:01:10 Искам да дублирам екрана от телефона на екрана на колата.
Това чрез Mirror Link е невъзможно да се случи [smilie=pardon.gif] . Иначе и аз имам желание да си проектирам телефона на медията. Ако научиш някой работещ метод, ще се радвам да споделиш инфо.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
Аватар
idbeast

Шкода Новак

Гараж: Škoda Superb III 2.0 TDI 110 kW 2019
Škoda Kamiq FL 1.0 TSI 85 kW 2024

Мнение от idbeast »

Joe написа: 03.04.2024, 14:01:10 Здравейте шкодилаци,
Не ми позволява да активирам Mirror Link.
Искам да дублирам екрана от телефона на екрана на колата. Също не знам кой модел е медиятя на Супера. Някой ако има идея да сподели.
Mirror Link не се поддържа от няколко години. Връзката става само чрез Android Auto. За съжаление показва само определени приложения,но най-важните,поне за мен,ги има - Waze,Google Maps,Spotify...
"Chance favours the prepared mind."
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”