Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ми...примерно в сервиз може да пробваш. А колеги няма как да ти предложат след като нямаш попълнен профил с локация. Ако си в Сандански, няма смисъл да се включва колега от Балчик
4B е модула за фаровете. Да ме поправи някой ако не съм прав. Там грешки за парктроника няма да намериш. Би трябвало да излязат при модул 10-Park/steerassist.
Ето това ми показва при всяко запалване, отдолу триъгълника не е заради тази грешка, а защото нямам вода в казанчето за чистачките. При самото запалзване излиза това съобщение със звуков сигнал и изчезва, но никъде не го отбелязва като грешка да стои.
А относно фаровете и съответният модул ми бяха излизали грешки, че предните дневни светлини не ми работят - излизам от колата, поглеждам - светят си - така няколко пъти, но след повторно запалване грешката изчезваше.