Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
- Sev
- Гараж: Karoq 2.0 TDI 4х4 DSG
FIAT 500
Еуратек
Проблемът е, че лъжат че по колата се работи
Но като цяло отново отговори с доста робско мислене
Часът си е час
Като час при лекар , зъболекар , час в който почва филм за който си купил билет , билет за влак, самолет и.т.н
Отделно от това работи само един приемчик и ми говори така сякаш сме приятели от деца
...и не, не съм стоял да чакам, защото ще се сринат ремъци, ролки, тампони и.т.н
Часът си е час
Като час при лекар , зъболекар , час в който почва филм за който си купил билет , билет за влак, самолет и.т.н
Отделно от това работи само един приемчик и ми говори така сякаш сме приятели от деца
...и не, не съм стоял да чакам, защото ще се сринат ремъци, ролки, тампони и.т.н
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Еуратек
То и при лекарите, които работят със записани часове, пак доста често се случва да има забавяне и опашка. Иначе за ЕТ аз стигнах до извода, че чакането се увеличава значително ако по колата трябва да се извършват много дейсности т.е. да работят различни майстори. Тогава колата седи докато не се освободи следващия майстор и така.
Но въпреки това понякога пак се получават доста неоправдани за клиента забавяния. Примерно аз миналата година я закарах със запазен час само за смяна на лентов кабел. Още първия ден сменили лентовия кабел и след това още 2 дни колата седи за обучаване, защото другия майстор е зает. И като видях, че нещата отиват вече към 4-ти и дори цяла седмица (включително престой събота и неделя при тях) и звъннах на щефа на сервиза и колата стана готова след 2 часа...
Но въпреки това понякога пак се получават доста неоправдани за клиента забавяния. Примерно аз миналата година я закарах със запазен час само за смяна на лентов кабел. Още първия ден сменили лентовия кабел и след това още 2 дни колата седи за обучаване, защото другия майстор е зает. И като видях, че нещата отиват вече към 4-ти и дори цяла седмица (включително престой събота и неделя при тях) и звъннах на щефа на сервиза и колата стана готова след 2 часа...
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Еуратек
И аз миналата година я оставих за смяна на тампони на носачи. Запазих си час 3 седмици по-рано. Казвам - трябва ми същия ден. Разбира се.
Никой не ми звъни до обяд. Звъня към 14 ч. не сме я започнали?!?
Ако са се натрупали коли, обадете се предния ден и обяснете.
Иначе от работата им съм доволен до момента.
Само като ми сменяха предния еърбег, когато имаха акция ми одраскаха волана симетрично от двете страни. Явно го захващат с някакъв инструмент. Не го направих на проблем, но ако колата беше нова нямаше да го оставя така.
Никой не ми звъни до обяд. Звъня към 14 ч. не сме я започнали?!?
Ако са се натрупали коли, обадете се предния ден и обяснете.
Иначе от работата им съм доволен до момента.
Само като ми сменяха предния еърбег, когато имаха акция ми одраскаха волана симетрично от двете страни. Явно го захващат с някакъв инструмент. Не го направих на проблем, но ако колата беше нова нямаше да го оставя така.
-
silent
Еуратек
Имаш право да не си роб като не ходиш в ЕТ.Sev написа: 03.04.2024, 08:34:22 Проблемът е, че лъжат че по колата се работи
Часът си е час
Часовете са пожелателни и не гарантират нищо. Инак ще е докарйте я ще си чака реда като и дойде
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еуратек
Ей,много сте важни бре.
Може да има забавяне от предния ден с ремонт. Или от всякакво друго естество,свързано със субективни,обективни,логистични и мн.др.фактори.
Те изобщо нямат интерес да ви бавят колите.
Птиемете го,че не става веднага винаги.
Може да има забавяне от предния ден с ремонт. Или от всякакво друго естество,свързано със субективни,обективни,логистични и мн.др.фактори.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Еуратек
Тука по-скоро става въпрос за организация на работа.
Много по-добре ще е ако не записват "час" ами "ден" или полуден, да не се пълни паркинга. Да знаеш - оставяш си колата сутринта в 8:00 или в 13:00 и като е готова си я вземаш. По-добре е отколкото да ти дават час примерно 10:45 и ти да си правиш някакви сметки без кръчмар кога ще ти е готова.
ЕТ продават над 4000 коли годишно. При 5 години гаранция се събират по 20000 коли годишно за 250 работни дни или 80 коли на ден да минат на годишно обслужване общо във всички сервизи. Могат поне тази дейност да оптимизират "на конвейр" и да няма забавяния при нея. Ясно че някоя кола ако е за ремонт може да се закучат работите, ама като е за ремонт обикновено човек е наясно, че иска време.
Не им знам разпределението по страната ама сигурно от тези 80 коли на ден, 40-50 са в София. Да си направят сметката колко сервиза, колко големи и трябват.
-
style34
Еуратек
С кое сме важни? Че си спазваме ангажимента да отидем ли? Че си плащаме скъпо и прескъпо и искаме също да си спазват ангажиментите?bega4kata написа: 03.04.2024, 10:48:40 Ей,много сте важни бре.
Разбирам, че като си от "другата страна" ще ги защитаваш ама не е ОК.
И като е изникнало нещо да кажат. А те даже не ти се обаждат. Говорим за отношение.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еуратек
Те на всички,ако ви се обаждат да ви се бясняват,съвсем бавно ще ви се струва ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

-
silent
Еуратек
Чак прескъпо не плащате. Стига сте ревали като ощипани булки. Като ви и е скъпо рейса или кола от горубляне и в кварталния сервиз. Никой не ви е опрял пистолет в главата сакън Шкода в гаранция.
Даже и акъл давате.Влезте поработете в сервиз няколко месеца и тогава давайте акъл как да тръгне сервизния конвейр.
Даже и акъл давате.Влезте поработете в сервиз няколко месеца и тогава давайте акъл как да тръгне сервизния конвейр.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Еуратек
С оплаквания стават нещата, аз така получих от ЕТ подаръци, отделно от няколко други големи фирми също.
Имах подобен случай с голям магазин за аксесоари - бях поръчал стелки за шкодата, казаха ми 3 дни и идват - минават вече 4 и аз звъня да попитам кога се очаква да пристигнат. "Идват след 2 дни" - добре. Минават 2 дни и пак звъня - "Какво става"? "Когато дойдат ще ви се обадим"... "Добре де, като виждате, че има закъснение, а сте поели ангажимент вече два пъти какво пречи да се обадите"? "Не мога да звъня на всички". Изчаках да пристигнат (пак със закъснение), получих смс, след което отказах поръчката в сайта им. И за щастие - оригиналните стелки се оказаха в пъти по-добри, даже леко по-евтини.
Та мързела явно е масово явление, присъщо на Българина. Аз ако постъпвах така, когато работех с клиенти, да ме бяха уволнили 100 пъти без дори да ми и кажат защо.
Имах подобен случай с голям магазин за аксесоари - бях поръчал стелки за шкодата, казаха ми 3 дни и идват - минават вече 4 и аз звъня да попитам кога се очаква да пристигнат. "Идват след 2 дни" - добре. Минават 2 дни и пак звъня - "Какво става"? "Когато дойдат ще ви се обадим"... "Добре де, като виждате, че има закъснение, а сте поели ангажимент вече два пъти какво пречи да се обадите"? "Не мога да звъня на всички". Изчаках да пристигнат (пак със закъснение), получих смс, след което отказах поръчката в сайта им. И за щастие - оригиналните стелки се оказаха в пъти по-добри, даже леко по-евтини.
Та мързела явно е масово явление, присъщо на Българина. Аз ако постъпвах така, когато работех с клиенти, да ме бяха уволнили 100 пъти без дори да ми и кажат защо.
-
silent
Еуратек
Ма моля те недей.... инак на българина всчки други са криви обаче ако сам се оценява е най ...вие двамката вече се самооценихте...те затуй ни е засрана държавата...щото всички са такива като вас всеки си мисли че енай пък всички останали са говна.... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
style34
Еуратек
Ако не съм работил в сервиз нямам право на мнение като клиент?!silent написа: 03.04.2024, 13:38:18 Чак прескъпо не плащате. Стига сте ревали като ощипани булки. Като ви и е скъпо рейса или кола от горубляне и в кварталния сервиз. Никой не ви е опрял пистолет в главата сакън Шкода в гаранция.
Логиката не ти е силната страна май.