Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Драгомир написа: 30.03.2024, 11:07:45
Така са. Шкода (а и не само Шкода) не предлагат леви и десни. Всички са еднакви и от едната страна са в едната посока, а от другата в другата посока
Ясно, не го знаех това и честно казано за пръв път виждам, или поне не съм се заглеждал.
Но джантите са заспали и със снижението Мразко добива съвсем различна стойка.
Хладилника е повишен във фризер
Много са 'убави тия джанти. И нека сега, който се чудеше, що се смъква колата, да си представи още 4 пръста над гумата
Дъгата на арката и гумата са идеално паралелни ...кефогазъм
MapTo_D написа: 30.03.2024, 11:03:26
Аз ли нещо се бъркам или джантите не са съвсем еднакво сложени? Ще трябва май размяна
Замисляйки се още малко, имам чувството че са изпратени 4 леви/десни джанти, не си обяснявам как могат да се разменят, че всички да са с 'една посока на лъчите'?!
Затова много хора се чудят защо колите им дърпат на едната страна, завихрянето е различно майтап да става , рядко има модели леви и десни джанти, с бикновено са на мнооого скъпи коли , там като сложиш и спорт пакет и си имаш 4 различни джанти