Ми да дойдат и ще ги научимbega4kata написа: Това за 2.0 140 к. с. тди.
Но не се справят мн. добре!
.
Дали прехваления кон-умрейл няма нужния потенциал за засилване, или пък просто липсва интерес към сажда-тунинга ?
Ми да дойдат и ще ги научимbega4kata написа: Това за 2.0 140 к. с. тди.
Но не се справят мн. добре!
.
bega4kata написа: 1. дюзите<аз съм ги сменил компа да не удължава много милисекундите за да си следва сместа-и стоковите имат запас щото на 280 коня мотора на Суперба са като на RS-a 220>
2.пружините на клапаните<и тях съм сменил>До сега не го бях споделял.Става мн.лесно на място без да се сваля главата
3.колера-сменил съм го
4.още 2 водни радиатора има голфарата-не мога да ги измисля тях как да стане
5.турбото-сменено е
6.разпределителните валове-много скъпи бяха не съм ги сменял

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

Revo_Technik_BG написа:Много по-добър вариант е охладиш мотора от колкото само постъпващия въздух, защото повишената температурата на мотора от +1 градус не може да се смъкне от никой афтърмаркет кулер, а да не забравяме, че кулера има друга функция с по-големият си обем (не само охлажда)... допълнителен капацитет на въздух.
С кулер на Revo е VW Golf VII R Revo ECU Stage 2masterOne написа:Щом твърдите, че никой афтър маркет кулер не охлажда по-добре от ОЕМ кулер, тогава защо се предлагат такива и защо в раздел "продава" продавате такъв? С какъв е заменен и защо?

Не намираш ли разлика между 195 и 440 и разлика между 185 и 200,малко не ти ли стана ясно?masterOne написа:Сами, сегашните ми дюзи са 440 куб., заводските бяха 195 куб.
Ти май не разбираш какво те питам и ми обясняваш само колко били сметнати ОЕМ дюзите! И не разбрах в комплект с какво си вървят?
Въпрос към Revo_Technik!
Щом твърдите, че никой афтър маркет кулер не охлажда по-добре от ОЕМ кулер, тогава защо се предлагат такива и защо в раздел "продава" продавате такъв? С какъв е заменен и защо?

Аз съм за стария материалsimo tdi написа:Спорове на високо ниво! Единствения начин е да се пробвате на магистралата! Чакаме кой кого!
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Може да не съм те разбрал, но в крайна сметка кой кулер е подходящ? Стоков или на Рево?Revo_Technik_BG написа:Говоря за повишение на температурата в мотора, а не за температурата на входящия въздух... Не си ме разбрали или ????
bega4kata написа: Тези дюзи вървят в комплект с турбо is 38,колер който съм сложил и пружини на клапаните и са си за този мотор с тази кубатура!!!!Кое не ти стана ясно бе Мадже.?СМЕТНАТИ СА ЗА ТОВА ТУРБО И МОТОР, ПЪК КОЛЕРА ПО ДЕБИТ, ОБЕМ, ЧЕЛНА ПЛОЩ, ПРОПУСКЛИВОСТ НА ОБДУХВАЩАТА ВЪЗД. СТУЯ Е СМЕТНАТ ЗА ТУРБОТО is38.