Проблем тресене на празен ход 1.4 TSI CAXA

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
antoanidis

Шкода Новак

Мнение от antoanidis »

Здравейте.Колата тресе на празен ход и вчера ми светна чека като даже ми загасна един път.Излезнаха тези грешки.Къде да търся проблема?Помпата за високо налягане? Мап сензор на тръбата след дросела? Ламбда сонда?Иначе дюзите са свалени вече за чистене.Помпата държи 60 бара налягане на живи данни, но четох, че вкарвала бензин в маслото, но не знам дали може от там да е проблема и как да я проверя .
P2188-System to Rich at idle, Bank 1
P2178 System to Rich off idle, Bank 1
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Отиди на майстор
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
mitaka777

Шкода Новак

Мнение от mitaka777 »

Колега как разреши този проблем? И аз го имах почистих дросела и пак се появи за малко, преминах отново на 100 октана и изчезна. Сменял ли си горивен филтър наскоро?
Аватар
lanshot

Škoda Фен

Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998

Мнение от lanshot »

Възможно е да е от кофти инжектор. Според мен ,трябва да се видят корекциите на живи данни.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”