Не разбрахте ли, че ако питате, най-вероятно ще ви кажат, че не може? Аман вече...BatSancho написа: 20.03.2024, 18:53:10 Утре мисля да звънна до Надежда, да питам какво ще кажат по въпроса
Всичко за маслата
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Всичко за маслата
Бееееее.....
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Всичко за маслата
Стана като в детската градина. "Ама моля другарко...."
Аз още 2015 им тръснах туба Кастрол на бюрото. Ама то не може така. Аааа, ми аз откъде дя знам, ей там от резервни части го купих. То си е от вашето.
И го приеха.
Шкода произвежда ли масло? Не. Точка по въпроса.
Аз още 2015 им тръснах туба Кастрол на бюрото. Ама то не може така. Аааа, ми аз откъде дя знам, ей там от резервни части го купих. То си е от вашето.
И го приеха.
Шкода произвежда ли масло? Не. Точка по въпроса.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Всичко за маслата
Аз вече имам около 7 смени на масло в Дружба с консумативи от Цецо, като последните 2 пъти дори им занесох всичко, барабар с пробката и дихтунга.
Иначе цялата тази история с отказите ми напомня на днешните разправии с А1. Искам да прехвърля на детето предплатената карта от Виваком към А1 пак на предплатена с пренос. Първо в МОЛ Сердика казаха, че нямат налични пластики. После в The Mall и в офис в Дружба ми казаха "Оооо не, може да пренесете само към абонаментен план". Показах им сайта и общите им условия, където ясно пише, че може, и пак отказаха. Отказаха да си предоставят имената, за да пусна жалба. В 4-ти офис казаха "Естествено, че може, но ние сме малък офис и при нас не зареждат пластики за предплатени карти. Отиди в някой МОЛ, там трябва да имат". Поне последната беше готина и любезна. Накрая звъннах на оператор и те също потвърдиха и ми казаха "Отиваш в офис и ако ти откажат ни звънни докато си в офиса". Активира ми и отстъпка от 5лв. за следващата такса.
Иначе цялата тази история с отказите ми напомня на днешните разправии с А1. Искам да прехвърля на детето предплатената карта от Виваком към А1 пак на предплатена с пренос. Първо в МОЛ Сердика казаха, че нямат налични пластики. После в The Mall и в офис в Дружба ми казаха "Оооо не, може да пренесете само към абонаментен план". Показах им сайта и общите им условия, където ясно пише, че може, и пак отказаха. Отказаха да си предоставят имената, за да пусна жалба. В 4-ти офис казаха "Естествено, че може, но ние сме малък офис и при нас не зареждат пластики за предплатени карти. Отиди в някой МОЛ, там трябва да имат". Поне последната беше готина и любезна. Накрая звъннах на оператор и те също потвърдиха и ми казаха "Отиваш в офис и ако ти откажат ни звънни докато си в офиса". Активира ми и отстъпка от 5лв. за следващата такса.
-
atom
Всичко за маслата
Нямат пластики, а ако се нафарфалякаш с план от 30 лева ще изкарат веднага.
Ама и тия в офисите откъде ги копаят не знам. Лъжат на поразия.
Ама и тия в офисите откъде ги копаят не знам. Лъжат на поразия.
-
silent
Всичко за маслата
Принципно наистина може да им занесеш менте масло, друг е въпроса, че колкото и да е менте мотора пак ще избута гаранцията и последствията ще са си за ваша сметка. Инак не мислете че сервиза не знае и не е чувал за Амсоил, Равенол, Реддрагън и т.н. По скоро се притеснявайте дали няма да ви нашият тяхното си масло и да ви приберът равенолчето. И без това постоянно се пускат теми, че ви крадат фитрите като ги сменят фиктивно и още куп щуротии....
-
BatSancho
- Гараж: Skoda Octavia 4, 2.0 TDI, 150 Жиуотни, ръчен камшик
Всичко за маслата
Че тогава какъв е смисълът да се носи масло??? Да се слага от тяхната "боза" и да се приключва...silent написа: 21.03.2024, 08:43:39 По скоро се притеснявайте дали няма да ви нашият тяхното си масло и да ви приберът равенолчето.
-
mehudi
- Гараж: skoda kodiaq нафта
Всичко за маслата
вярвам, че се е случвало, но и вярвам, че е по-скоро изключение.silent написа: 21.03.2024, 08:43:39 И без това постоянно се пускат теми, че ви крадат фитрите като ги сменят фиктивно и още куп щуротии....
-
silent
Всичко за маслата
Ми не знам. Аз не съм бележел филтри, не съм ги проверявал и не твърдя че ме крадът като ме обслужват в официален сервиз. За мен не е проблем да занеса масло и да си тръгна щастлив. Ако обаче вас са ви крали реално или виртуално по-добре не си носете масло. Червеят на съмнението ще ви гризе и надълбоко и на широко.. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Всичко за маслата
Раздвоение долавям, потайно при това. Вас ви е@ат, мен не, ама ме кефи компанията и се намирам на приказка. Ми, не си полезен, нито пък повод за подражание. Свободно!
-
silent
Всичко за маслата
Нямаш ресурса да разбереш какво съм написал затова конкретно на теб няма как да съм ти полезен.
- Tuscany
- Гараж: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI, 280hp
Всичко за маслата
При "страх лозе пази", кое се избира - VW, Shell или Castrol?
Current: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI 280hp - 2024г
Ex: Opel Insignia A Sports Tourer FL 2.0 TDI Automatic 170hp - 2016г
Ex: Opel Vectra C FL 2.2 Direct Automatic 150hp - 2008г
Ex: Audi A6 Avant C4 Quattro 2.5 TDI 140hp - 1996г
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Всичко за маслата
Shell
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Всичко за маслата
Това е в ЕТ Варна

Аз днес сменям в ЕТ Бургас с мои консумативи

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Tuscany
- Гараж: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI, 280hp
Всичко за маслата
А в София как работите? Мисля да направя смяна на 3000км, до които така или иначе имам поне още 2 месеца, но да имам идея.
Current: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI 280hp - 2024г
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Всичко за маслата
Вчера разчиствайки мазето, намерих 5л бутилче millers 5w40 с нанодрайв.
https://millersoils.bg/shop/motorsport/ ... ngine-oil/
Съдейки по означението на тубата за дата на производство е трябвало да бъде налято във Фабията, ноооо явно съм я продал преждевременно и си залежава от тогава (2019г)
Някъде бях чел, че мАслото е годно за ползване до 5г от дата на производство ?
Жал ми е да го хвърля и се чудя дали да не го налея в една Алфа Ромео (дизел), която я карат родителите ми... Дали ще има някаква драма @ЦецоNOL, ?
https://millersoils.bg/shop/motorsport/ ... ngine-oil/
Съдейки по означението на тубата за дата на производство е трябвало да бъде налято във Фабията, ноооо явно съм я продал преждевременно и си залежава от тогава (2019г)
Някъде бях чел, че мАслото е годно за ползване до 5г от дата на производство ?
Жал ми е да го хвърля и се чудя дали да не го налея в една Алфа Ромео (дизел), която я карат родителите ми... Дали ще има някаква драма @ЦецоNOL, ?