Продавам / Подарявам топка + маншон за скоростен лост Супърб 2 ръчни, 6 скорости

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Продавам / Подарявам топка + маншон за скоростен лост Супърб 2 ръчни, 6 скорости

Мнение от Цецо75 »

За Супърб II 6М скорости полиуретан топка + кожения калъф. Няма надпис 4x4. Чисто нова.

Цена за хора от форума - 0лв. За външни хора - каса бира. Незнам дали става за други модели от VAG, в сайта на Шкода я дава 130лв., но вече не може да се доставя.

По принцип тая топка се е продавала пак преди 2 години. Тогава съм написал в темата, че е приключена, т.е. би следвало да има купувач. Ама я намерих в шкафа. Та ако съм я обещал на някой и съм забравил... моля да ме извини. :( И да казва да му я дам.

Изображение
Бееееее.....
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Намери си бързо собственик. За ключ... за последно надявам се.
Бееееее.....
Публикувай отговор

Обратно към “Продавам”