Škoda Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Škoda Kamiq
Някой от преподписалите за FL имали дата за производство?
-
Чавдар
Škoda Kamiq
При мен нищо не се знае още (няма дата)
И малко по малко започва да ми става едно нервно такова.
И малко по малко започва да ми става едно нервно такова.
-
Vladiki1988
Škoda Kamiq
И на мен също,няма никаква информация за производство пък камоли за доставка, а вчера станаха точно 6 месеца от поръчката.И утре мисля да се разходя до ЕТ и да им припомня как ме убеждаваха преди да поръчам,че след между 6 и 8 месеца ще карам новият си автомобил.
![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Škoda Kamiq
И при мен няма нищо още...
- jorkom
- Гараж: Kamiq 2021 Edition 1.5TSi
Citigo 2019 1.0 MPI GreenTech
Škoda Kamiq
Миналата седмица в събота бях в Еуратек в София - Дойдоха 2 автовоза - смесени бяха нови Камик, Октавия и Кароци. Във вторник по магистралата изпреварих още 1 автовоз с нови шкоди в посока Пловдив.
Мисля, че ще наваксат с доставките и скоро ще се зарадвате и Вие
Мисля, че ще наваксат с доставките и скоро ще се зарадвате и Вие
-
mimomimov
- Гараж: Skoda Scala 2024, 1.5 tsi ACT
Škoda Kamiq
13 Дни от поръчката и да ти дойде колата, че и фейслифта
Фантастично ми се струва това, в представителствата ги няма още изложени за оглед! Но да му е честита на колегата, със здраве да си я кара! Аз направих поръчка на 02.02.2024 за фейса на Скала и още ни вест ни кост
, 120 работни дни е по договор.
Последно промяна от mimomimov на 04.03.2024, 15:32:28, променено общо 1 път.
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Škoda Kamiq
13 дни от подписа върху анекса за фейслифта е факт, че в момента ги произвеждат приоритетно старите поръчки от края на септември ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Vladiki1988
Škoda Kamiq
Всичко в момента е пълна каша,няма ред или приоритет за поръчките,от еуратек ми обясниха че,миналата година са наблегнали на камик,защото идвали по бързо,и в един момент се получава,че има много поръчки и то не само от България,сега с тези анекси и смяна на конфигурации се получава страшно забавяне,реално от началото на февруари се провеждат само фасе лифт.Аз лично се отказах от моята конфигурация,и избрах кола която поне има планирана седмица за производство(засега).И общо взето положението е такова взимаш каквото има,не каквото искаш,ако не чакаш и то доста.А иначе дилърът ми беше доста отзивчив и адекватен,извини ми се няколко пъти
за забавянето,предложи ми доста варианти,доволен съм от обслужването,явно проблема наистина е при производителя.Извинявам се за дългият коментар дано съм бил полезен.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
за забавянето,предложи ми доста варианти,доволен съм от обслужването,явно проблема наистина е при производителя.Извинявам се за дългият коментар дано съм бил полезен.
- SimichOil
- Обратна връзка:
Škoda Kamiq
И аз се отказах от KAMIQ-а. Ще се опитам да прехвърля поръчката на някой друг мераклия. Някой има ли представа с кого мога да се свържа в София (понеже в Русе дилъра няма грам идея какво прави) - и да им обясня, че колата не я искаме вече и че може да се предложи на някой друг. Не ми се иска да изгори капарото.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Škoda Kamiq
Ако не преподпишеш за FL трябва да ти върнат парите и пито-платено.
- SimichOil
- Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Е преподписах. Реално търсене има и някой на който не му се чака може да си я отнесе. Въпрос на желание е от страна но служителите на ЕТ да съдействат, но срещу една комисионна може и да се случат нещата. Някой да има познат дилър от ЕТ, който да може да съдейства ?Манев написа: 05.03.2024, 08:17:29 Ако не преподпишеш за FL трябва да ти върнат парите и пито-платено.
-
Vladiki1988
Škoda Kamiq
Реално има варианти и то много на мен ми предложиха доста и избрах един,но все пак за доставка на автомобил.А при подписан анекс и да се откажеш мисля че гориш,или не е трябвало да подписваш,всичко е въпрос на договорки в момента, като цяло от ЕТ влизат в положение и предлагат вариант поне в София за другите градове не знам.
-
skodaowner93
Škoda Kamiq
Подписах договора края на ноември. Сега не съм подписвал анекс, а направо нов договор с нова конфигурация (такава била политиката). Казаха ми срок на доставка до 6 месеца. От style 1.5 dsg преподписах за selection, като добавих матричните фарове и winter пакета, като цената малко скочи, но като цяло би трябвало да си заслужава ако и когато дойде колата.
-
Jokvn
- Гараж: Skoda Kamiq FL 1.5tsi 7dsg
Škoda Kamiq
Някакво обещетение получили за неспазения договор?
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Škoda Kamiq
Няма да съжаляваш, аз на тези екстри, не мога да им се нарадвам!
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!