Застраховане и правно съдействие пред съда

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Мичев написа: 09.02.2024, 18:26:11 На мен ми прилича сякаш някой камион/ремарке го е подбрало, но определено не и на мястото където е сниман автомобила.
Баш!
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Да използвам темата да благодаря на Васко @_v_, за съдействието ! С негова помощ успях да променя (в моя полза) решението на Булстрад, които първоначално се дръпнаха и отказаха да ми изплатят обезщетение за надрана джанта + наранен борд на гумата ;)

Накратко историята : след като си "цъкнах" жантата и гумата, чрез онлайн приложението на Булстрад снимах, писах обяснения и изпратих всичко нужно, за да задвижат нещата по моята претенция.

Получих отговор с това по експертна оценка какво смятат да платят - гума - нова, джанта - за ремонт/боя.
Изображение

След няколко дни пичовете ми върнаха нов мейл, чрез който ми съобщават, че поради липса на свидетели на "случката" ми отказват да изплатят обезщетение [smilie=punish.gif]

Изображение

Вече тук Васко пое нещата в свои ръце и сътвори една "напоителна" жалба. В рамките на седмица от Булстрад рЕзко обърнаха палачинката и ми преведоха съответната сума без повече въпроси [smilie=yahoo.gif]

Изображение
Изображение
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Казал съм аз, Васко е Голям!
MapTo_D

Škoda Фен

Гараж: Vw golf VII 1.6 tdi
Обратна връзка:

Мнение от MapTo_D »

Много ме кефи как рязко променят мнението си.
И не мога да повярвам, че има хора, които не си търсят правата при отказ.
Колега от работа се е нашил сам в някакво колче на магазин, бебето нещо ревяло, не знам как, та така е огънал вратата, че дори не може да се отвори отвън, не се сваля и стъклото. Каското му е към Армеец доколкото разбрах. Той също има грешка - писал е, че е паркинг щета, намерил така колата. Ама и така да е. И тия от Армеец отказват да му признаят и оправят щетата, нямало как това да е паркинг щета. И той примирен, чуди се къде да си води колата да я оправят и да си плаща, а че плаща 1500лв за каско явно няма значение. [smilie=fool.gif]
baijoro

Škoda Ентусиаст

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Мнение от baijoro »

Аз навремето си "признах", че по невнимание на заден ход преместих една бетонна саксия и Алианц платиха без проблем
Аватар
DoH_KuXoT

Škoda Ентусиаст

Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp

Мнение от DoH_KuXoT »

Само да вметна , че каското покрива щети и по Ваша вина , не разбирам защо все още много хора опитват да се изкарат невинни и попадат в казуса с неверните данни и описания несъответстващи на събитията.
Аватар
Erebus

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 2.0 TDI

Мнение от Erebus »

Това е така, но имайте предвид, че могат да откажат обезщетение поради 'груба небрежност', та не прекалявайте.
silent

Škoda Фен²

Мнение от silent »

DoH_KuXoT написа: 03.03.2024, 10:43:48 Само да вметна , че каското покрива щети и по Ваша вина , не разбирам защо все още много хора опитват да се изкарат невинни и попадат в казуса с неверните данни и описания несъответстващи на събитията.
Не всичко покриват . Някои неща ги водят груба небрежност и отказват плащане. Пример огънат ръб на вратата поради удар при незатворена врата.
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

Истина е, че често (особено преди) застрахователите много често ползваха "грубата небрежност" за да отказват обезщетение, но съгласно съдебната практика много малко хипотези наистина попадат наистина под дефиницията "груба небрежност". В тази връзка съветвам, когато застраховател ви откаже на такова основание да направите консултация с юрист/адвокат, който е наясно с материята, за да сте сигурни, че не ви се дължи обезщетение в случая.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
slavkoff

Škoda Racer

Гараж: подземен
Обратна връзка:

Мнение от slavkoff »

Големи благодарности на Васко @_v_, с лекота се работи с него. В рамките на 3 дена получих оферти от 4-5 застрахователя и преподписах. [smilie=beach.gif]
VRS
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

Здравейте, наскоро приключи на съдебна фаза казус с Лев Инс, които отказаха доброволно да изплатят обезщетение за откраднат дистроник на Ауди А6 и се стигна до това:

ИзображениеИзображениеИзображение
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

Не е зле Лев Инс да се избягват като вариант, май май корабът глътна вода… [smilie=sarcastic.gif]

Изображение
Аватар
Драгомир

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М

Мнение от Драгомир »

Аз по принцип избягвам застрахователи с "инс" в името.
А от дай боже само оценки при продажба.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

_v_ написа: 25.04.2024, 19:12:09Не е зле Лев Инс
Ми.....силния го "пенсионираха" малко или много се очакваше.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Преместиха се на Симеоновско шосе, а тази я дават под наем. Още преди да го "пенсионират"
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”