Skoda Karoq Selection, 2.0 TDI 4x4 DSG
Днес получих обаждане, че е тук
That's the call we've been waiting for
Много крива работа. Изненадан съм, че трябва да предоговаряш. Ако наистина това трябва да се случи, опитай да тръгваш с цените от момента на поръчката ти и по тогавашните отстъпки.
Изобщо не мисля да ги чакам повече. Ако не ми направят оферта с оборудване каквото поръчах на цена, която договорихме просто развалям договора и сменям отбора.tahumbata написа: 01.03.2024, 19:55:52 Един ден ти казват дата за производство, след две седмици се оказва, че трябва да чакаш отначало.
Много "слабо" изпълнение от страна на ЕТ ще е да ти искат допълнителни пари, при положение че си поръчал колата преди сигурно половин година и повече. Не че нещо, но ако ти искат повече пари, ще ти е по-изгодно да си вземеш Кодиак вижън плюс. В момента разликата между цената на Карок по новия каталог с допълнителни екстри до достигане на Вижън пакета и моментната оферта за Кодиак Вижън + 2.0 TSI, 4x4 е има нема 6-7-8 К, а при Кодиака екстрите са наистина много повече.
Не е от ЕТ, а от завода.
Не ми харесва Кодиак по редица причини, но това си е мое мнение и затова исках Карок.
И на мен ми говореха подобни глупости а си чакам Карока вече 8 месеца.....alkope написа: 04.04.2024, 10:23:38 дилърът в ЕТ дори каза, че поръчките на Кароци дори вече се изпълнявали в рамките на 2 месеца
Дано да не стават повече от моите 9м и 3 дни.