Въпроси от нов/бъдещ собственик

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

lys написа: 25.02.2024, 14:35:12 За мене Лава син е брутално як и интересен цвят
Беше.... Сега има повече такива, отколкото всеки друг цвят. В смисъл хубав си е цвета, но вече не е интересен. [smilie=pardon.gif]
Бееееее.....
Аватар
lys

Škoda Фен

Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24

Мнение от lys »

Shake написа: 25.02.2024, 14:43:11 И при мен хората от ЕТ се изреждаха един след друг да казват, колко кофти е коняка
То май ако трябва да се доверяваме на търговците от ЕТ ще се набутаме с неща, които не ни трябват и ще останем без неща, които ни трябват. Според моя търговец DCC и двойните стъкла са напълно излишни и трябваше да си взема Скаут вместо L&K. Много се радвам, че в този форум открих информация, която ми промени решението и съм сигурен, че то е правилно. :)
Единствената константа в живота е промяната.
Аватар
skertin

Škoda Фен

Гараж: 1. Skoda Superb III facelift, 2.0 TSI, 190 к.с.
2. Hyundai Kona Hybrid, 1.6 GDI

Мнение от skertin »

lys написа: 25.02.2024, 15:15:57 Според моя търговец DCC и двойните стъкла са напълно излишни
Тоз трябва да напусне ЕТ възможно най-бързо, защото е очевидно, че работи в техен ущърб [smilie=sarcastic.gif]
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Аватар
skertin

Škoda Фен

Мнение от skertin »

ИзображениеНякаква доста тлъста софтуерна актуализация се появи, някой правил ли я е?
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Аватар
Мичев

Škoda Фен²

Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG

Мнение от Мичев »

skertin написа: 25.02.2024, 17:03:18 някой правил ли я е?
Хм, не се е появявала при мен. Наистина изглежда сериозна с този си обем.
Аватар
skertin

Škoda Фен

Мнение от skertin »

skertin написа: 25.02.2024, 17:03:18 ИзображениеНякаква доста тлъста софтуерна актуализация се появи, някой правил ли я е?
Сигурно ще ми се смеете, ама след като не съм пускал никакъв hot spot и не съм свързвал мултимедията към какъвто и да било интернет, откъде подяволите има връзка да сваля 4ГБ софтуерен ъпдейт и същевременно да има връзка с my skoda апа?
lpetrovv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG

Мнение от lpetrovv »

Esim
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

От там, от където има връзка и за SOS обаждане [smilie=sarcastic.gif]
silent

Škoda Фен²

Мнение от silent »

еСим...искаш не искаш 10години слуша и докладва. После не си интересен...
Аватар
lanshot

Škoda Фен

Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998

Мнение от lanshot »

Здравейте на всички. [smilie=thank_you2.gif] Първо да отбележа , че имате страхотен форум ! Няколко седмици четох теми и коментари и ако не е форумът , доста информация щеше да бъде в мъглата . Аз си поръчах Superb Combi L&K 280hp черен с черен таван и коняк салон. Казаха ми че УЖ към края на март , началото на април трябвало колата да е произведена и евентуално доставена. Аз съм един от последните поръчали в последния ден и момент последните суперби комбита преди новата 4-та генерация. Някой колега който чака и той за последните хванали влака, ако знае нещо повече нека сподели. Ще се радвам да споделя снимки на тази комбинация след като пристигне (дано да е по-скоро) :)
Аватар
lys

Škoda Фен

Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24

Мнение от lys »

lanshot написа: 26.02.2024, 01:21:19 Аз съм един от последните поръчали в последния ден и момент последните суперби комбита преди новата 4-та генерация
Здравейте! И аз съм като вас, само че моята поръчка претърпя метаморфоза. :) По-миналата седмица капарирах графитено сив Скаут с алкантара, а миналата седмица тиквата се превърна в каляска и "прехвърлих" капарото за лава син L&K с коняк комби :D Разбира се, за тиквата се шегувам, но в коментарите ми по-назад в темата, може да разберете повече за решението ми.

В моя договор пише - "срок за доставка 60 дни". Като търговецът каза, че автомобилът ще е в България след средата на Април. Между другото аз съм от Пловдив. Ако получа допълнителна информация ще споделям.

П.п. форумът наистина е много готин. И аз намерих много полезна информация.

Поздрави.
Единствената константа в живота е промяната.
Аватар
lanshot

Škoda Фен

E 55 AMG 1998

Мнение от lanshot »

Според мен не си сгрешил като си променил избора си! Аз съм от Варна , но мисля , че самата доставка ще бъде по едно и също време като последна партида която ще пристигне в София. Аз смятам да мина поръчката през ОТП лизинг на 3,9% , което в крайна сметка излиза малко по-евтино от лизинга през ЕТ ( също така ще мога да си издърпам колата по-бързо до Варна), но пък избор на каско и тем подобни на годишна база доста облекчават това което ще се даде като дръпнеш чертата :) Другото е , че още го има това разделение между хората кой с каква регистрация е и в кой град пребивава, съответно ще бъде с варненски номер и се надявам да не ми правят мизерии поне в града.. надявам се [smilie=pardon.gif]
За начало мисля да последвам примера на @YYakovliev, (адмирации за темата която е създал) точно както той е направил с автомобила си когато го е взел , фолио , керамика и после евентуално ремап на мотор и кутия. Все пак първо да дойде и да видя и аз дали ще усетя това което той е споделил и вече ще се действа!

Поздрави!
Аватар
Мичев

Škoda Фен²

Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG

Мнение от Мичев »

lanshot написа: 26.02.2024, 14:41:15надявам се
В града едва ли някой ще ти прави мизерии ако се държиш добре. Извън града обаче с варненски номер е по-изнервящо. Нямам обяснение.
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Мнение от FaKeR »

Ако караш малка кола, поне в София, много много не те 3б@ват за участник в движението. Та размера има значение, освен регистрацията [smilie=pardon.gif]
Черна кола с интериор коняк ще е много интересно, дано по-скоро пристигне браво
Аватар
lanshot

Škoda Фен

E 55 AMG 1998

Мнение от lanshot »

Понеже чета предимно негативни коментари за джантите от конфигуратора (18” Propus Aero) които реших да не заменям с други , поради причината , че ми се върти в главата да ги оставя за зимни , а за летни да си взема някакви олекотени или нещо да “заспи” на колата 19” но не оригинални от шкода , всъщност въпросът ми е дали е възможно или от ЕТ държат да бъдат ОЕМ ? Някой слагал ли е афтърмаркет 19” на гаранционен автомобил ? Прави ми впечатление , че всички са с ОЕМ джанти 🤔
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”