Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
The Hooligan написа: 22.02.2024, 22:38:00
че става въпрос за автомобил,
И аз си харесвам фабията, ма това описание за тоз....мъртвец...
А @ЦецоNOL, добре е раздал за тоя разход. И съм сигурен, че поне няколко пъти е искал да е в Саманта
@The Hooligan, ама колегата коментира двигателя какво добро съотношение има цена/икономичност/мощност. И в профила му пише Голф 8...
И не мога да разбера защо само за това 200 се хващаш... В ежедневието на 98% от хората не им пука, защото никога не вдигат тези скорости. Като гледаме ускорение поне да е до доста по-реалистични скорости като 140-150 примерно.
Последно промяна от nmnikolov на 22.02.2024, 23:56:08, променено общо 2 пъти.
Хаха ясно... Дойде и той в клуба на пенсионерите и още не може да се наситиш да му го връщаш
На мен ми е жал за Саманта... сигурно вече само да складира буркани в нея я ползва
The Hooligan написа: 22.02.2024, 23:55:42
nmnikolov, аз през телефона не виждам, какъв му е гаража и не се разбира че говори за неговата кола.
Добре де, вица за IT-то дет казва на usera, не си ли чувал?
- кликни с десния бутон на мишката на десктопа
- ми не мога няма десен само 2 леви
- Ъъъъ...я завърти мишката на 90 градуса
- Я...че така било доста по-лесно
Опитай и ти
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Да бе, знам, че като завъртя телефона хоризонтално и се вижда какво пише, ама ти за всеки потребител ли го правиш? А за да го направя, трябва нещо да ме е накарало да погледна.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Наложи се да направя ей сега едно трипче Бургас - Приморско - Бургас.
Ебасимо скандала е колата за парите си, а фаровете изобщо не искам да ги коментирам , особено с Авто функцията.
Лежерно с 4.8 разход
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣