Октавия 3 2.0TDI 150 6M комби

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Октавия 3 2.0TDI 150 6M комби

Мнение от Taratajki »

Здравейте,
не съм пускал обяви за продажби до сега, но ще се пробвам.
Та фирмата продава Шкода Октавия комби, 2.0 дизел 150 конски сили, ръчна шест степенна кутия, N1 с 4+1 места.
Колата е на 125510 километра, обслужвана е в ЕТ. Караше я само колегата ми. Има някои забележки външни, но не е нищо драматично, а и си има каско до Юли. В момента е с летни гуми, има джанти със зимни. Не е карана вече 2 месеца.
Аз и врътнах последните 10 км. да я заведа на автомивка :) Колата си е добре [smilie=pardon.gif]
Нямам снимки, но има обява със снимки. Телефона за връзка в обявата е на шефа ми, колата се намира в кв. Гоце Делчев, София и ако някой иска да я види може да го направи там.
Цената подлежи на коментар, предполагам, но не зависи от мен. Аз просто я пускам, ако някой си търси читава кола.

https://www.mobile.bg/obiava-1170842625 ... ink=vllghj
Публикувай отговор

Обратно към “Продавам”