Реших, че ми е време да си купувам кола и разглеждах какво има на пазара и според нуждите ми сякаш обмислям да не се хвърлям на Октавия3 и почнах разглеждам предните модели. Доколкото четох из форума видях, че до 2012 дизеловите мотори са за предпочитане, заради проблема на бензиновите и харча на масло.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=vjgov0 > тази обява ми направи впечатление първо, че е една от малкото, които не са комби (не, че имам проблем, но по готино си изглеждат седаните/хечбеците). Според вас как ви се струва? На външен вид изглежда окей, но пък видях, че цената й е сменяна доста често от 26.12.2023г. Също се чудя, защото съм в София, а все пак колата е Плевен и реално не знам дали си струва да бия този път за нещо, което потенциално ще ми загуби времето
П.С.
Много готин форум си имате
Новите бензинови двигатели /почти всичките/ "пият" маслото. Двигателят мърка и първите месеци все поглеждах оборотомера, защото не го чувах /навик от дизелото БМВ/ мислейки, че е изгаснал. Кефа е в пъти в полза на бензина. Градското ми е според зависи. Свалял съм до 9,6 л градско и съм скачал до 13л-14л градско според карането ми и климатроника разбира се, но основно се движа в 11л-12л градско за София.