Карай си я така, ако не те дразни, още повече щом драскотините са отдолу и не се виждат, а я оправяй най-накрая, когато ще ходи при друг човек. Претапицирането изисква демонтиране на волана - и свързаното с това разкачане/закачане на въздушна възглавница, копчалъци и прочие.
Въпрос за реставрация на кожа на волан
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
По принцип хората занимаващи се с детайлинг имат поглед върху тази материя. И да не могат да го оправят, ще знаят кой и как може. Предполагам, когато и да отидеш ще ти дадат консултация и без записване.
В София има няколко, например "GK AUTO DETAILING" ... ако Герман ти е близо.
Да, ако не му пречи - да си я кара. Ама да я гласи за друг да и се радва - това не го разбирам.
Бееееее.....
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Имах предвид, ако някога ще се продава колата или пък ще се изкупува обратно - да няма забележка, заради която да му искат неразумно голям отбив от цената.
- Eager
- Гараж: Škoda Kodiak 2 RS
ex Škoda Octavia 4 Combi 2.0 TDI
Не знам как да го кажа правилно. Примерно, аз съм от тия лудите, дето си връщат количката в супермаркета и без да имам левче в нея. Искам и след мен на хората да им е кеф, не само на мен
Иначе тя е на оперативен лизинг, и се глася да я сменям със Супърб тази година. Все ми е едно за цената. Обаче си е скъпа играчка (не я ползвам за работа => само яде пари, не изкарва), и си я пазя. Яде само скъпа нафта, мия я сам, чистя си я (почти) редовно отвътре, и т.н.
Та затова искам да оправя и волана, да си е във вид както е излезнала от фабриката. А барем който я купи или наеме след мен - да му стане кеф, че и той да се регистрира в този готин форум.