!Честито и безаварийни !
!
Този сензор единствено регулира, кога да се включат основните фарове. Не влияе на работата на автоматичните светлини.BatSancho написа: 13.02.2024, 22:02:44 Лошо впечатление ми направиха матричните фарове - светят си добре, но реагират отвратително и заслепяват в доста случаи насрещните автомобили. Настроих сензора на макс и въпреки това не се справят много добре. Поне сравнението ми е с Опел Астра от 2016, където за цялото й ползване са ми присветнали 2-3 пъти, а тук за това пътуване само - 5-6.
Нали не си ги пробвал на магистрала?BatSancho написа: 13.02.2024, 22:02:44 Лошо впечатление ми направиха матричните фарове - светят си добре, но реагират отвратително и заслепяват в доста случаи насрещните автомобили.
- По отношение на матричните фарове много зависи кой ти е отсреща, всеки има различно разбиране за това кога да се "свалят" дългите, а колата със сигурност е настроена според законите на държавата, за която се предлага. По закон ако не се лъжа дългите се сваляха на 150 м от насрещния, а някои им се иска това да стане от момента на видимост, предвиди и това, че всеки слага каквито крушки му дойде на ум на рефлекторни фарове
Имам предвид тези, които не са съобразили да си сложат ЛЕД крушки, специално предвидени за монтаж в рефлектор!
Колегата правилно е попитал...
- Аз като получавах колата си взех по 1 литър масло и антифриз, но към момента поне (4800 км) не ми е пипала нивото на маслото (само потъмня малко) или антифриза. Маслото си го нося в багажника, предвид че не знам дали няма да ме изненада някъде.
В моя случай фаровете бяха задължителен елемент от конигурацията, с друго бих се примирил, но матричните ми бяха най-големият приоритет. Аз не се оплаквам от тях, наистина не мога да им се нарадвам още. Съвестта ми за отсрещните е чиста, понеже колата си знае кога какво да прави
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
При мен беше точно такъв проблема, дори и късите биеха високо и заради тях ми пресветкаха отсреща.Erebus написа: 14.02.2024, 22:54:35 Защо не отидеш на реглаж в ЕТ? Може просто да са вдигнати по-високо от необходимото.