Добавяне на 360 камера
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- xVanchOx
- Гараж: Skoda Superb III Facelift combi L&K 4x4 2.0 TSI 280p.s.
Добавяне на 360 камера
Колеги случайно някой да си е добавял освен обикновената камера за задно виждане и другите да стане 360 и изобщо дали е възможно това чудо от еуротек? ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- xVanchOx
- sh0g0_
- Гараж: Superb III Estate L&K 2.0TDI
Добавяне на 360 камера
Аз си добавих 360 камера, но чакам да си взема колата в края на тази седмица.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Добавяне на 360 камера
xVanchOx, Питай JORDITO. Той е човека дето ако може, ще знае как и колко. Обаче ще е приключение, щото това окабеляване, адаптации, самите огледала май са други, отпред и там конзолата... Абе при конфигурация ми се мота нещо около 700-1000лв. че идваше, начи тука поне x2, по-скоро x3.
Бееееее.....
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
Добавяне на 360 камера
Аз бях гледал за добавяне на камера отпред при моята Octavia 04 VRS. Там трябва да се смени и задната, нищо че вече имам такава + конзолата отпред в решетката. А за 360 предполагам и самите огледала + цялото окабеляване както е споменал Цецо и нещата ще са ... Само за добавяне на предна + задна за Октавията си спомням,че беше около 1300лв някъде + обучението. В Еуратек не съм много сигурен дали ще се навият да сложат нещо подобно допълнително, трябва да питаш. Мен лично ме съмнява да се навият.

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
- xVanchOx
Добавяне на 360 камера
От Еуротек казаха, че такова нещо не било възможно..питах ги и за softclose на вратите и такова чудо не били чували и виждали ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
- dotamaster
- Гараж: Superb 3 2.0TSI 4x4 2018
Добавяне на 360 камера
Не е възможно от ЕТ, понеже не е стандартна Шкода процедура. Иначе е възможно за фейслифт, справка: https://www.navistore.it/shop/0206-rvc- ... 59796.html
За софт затварянето не можеш да ги виниш. Това е премиум опция - Шкода не са го помирисвали подобно и на W-HUD.
За софт затварянето не можеш да ги виниш. Това е премиум опция - Шкода не са го помирисвали подобно и на W-HUD.
[Everybody lies]