Октавия 4 / Octavia IV - общо обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Най-прецакани са Пасатаджиите, щото сега ще трябва да карат ребрандиран Супърб. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Но пък за сметка на това ще могат да си поръчват само грозното комбе ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
И сигурно с 10% отгоре като цена ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Па много ясно, това да не е някакъв изтърбушляк фолксвагенов.
Бееееее.....
-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
А в друга тема убеждавахте, че не хейтите пасата. 
- VSG
- Гараж: Superb 3 FL 1.5 TSI Edition
Kamiq 1.0 TSI Vision
Škoda Auto releases teaser of the updated Octavia
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Много завоалиран този трейлър, нищо ново не мога да видя на него ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
И аз това забелязах. DRL извън фара е мега грозотия.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Тейлър стил "бой на негри в тъмна нощ". Интересно дали с излизането на новия модел ще зарежат софтуерната поддръжка на предишния, което май е обичайна практика за Шкода.
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Това е тийзър, не е трейлър, затова само толкоз 
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Тък не съм съгласен. Ето до миналата година S серията на samsung е с 4 години security и major android update-и. Сега S24 серията е със 7 години... За по-ниските им серии като А не съм се интересувал, но може и там да са поне 4 години.gbuyukliev написа: 31.01.2024, 14:53:14 Не само за Шкода, за съжаление. Колите станаха като телефоните - ако искаш новия софтуер трябва да купиш нова кола. Безумно е...
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Аз май не искам да ми подържат софтуерно колата... Че откак съм я взел, с всеки ъпдейт нещо се чупи или влошава.
Едно време колите първо ги тестваха, тогава ги продаваха. Сега ги продават, после (НИЕ) ги тестваме. С тия ОТА ъпдейти много се разглезиха в контрола на продукцията, пускай драсксаниците, пък ако има ядове, ще надраскаме един ъпдейт. Съответно едно оправим, две счупим, карай, ще надраскаме следващ ъпдейт. Важи за всичко де, не само за коли и телефони.
Едно време колите първо ги тестваха, тогава ги продаваха. Сега ги продават, после (НИЕ) ги тестваме. С тия ОТА ъпдейти много се разглезиха в контрола на продукцията, пускай драсксаниците, пък ако има ядове, ще надраскаме един ъпдейт. Съответно едно оправим, две счупим, карай, ще надраскаме следващ ъпдейт. Важи за всичко де, не само за коли и телефони.
Бееееее.....
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Аз 4 месеца вече отказвам да си я ъпдейтна а тя всеки ден не спира да ме пита...
Паля е, спирам старт/стопа, сменям режима на шофиране и отказвам ъпдейта
Паля е, спирам старт/стопа, сменям режима на шофиране и отказвам ъпдейта
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Аз ще съм ок да спрат да я ъпдейтват но поне да получа на изпроводяк една последна стабилно работеща версия на софтуера. Със всяка версия едно оправят, друго развалят.
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
Аз редовно ъпдейтвам каквото ми изпратят и досега не съм видял нещо да не работи. Има го и това,че при мен все ъпдейтват някакви приложения, а не цялата инфотейнмънт система доколкото виждам и чета. Още съм си на 1940 май беше ако не се лъжа.

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ RAMAIR ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI