И аз мисля, че е от "правилното" износване. Това, обаче, не обяснява причината за поява на тегленето.yordan_ichev написа: 31.01.2024, 01:43:20 Единственото логично обяснение за мен е да съм износил гумите от неравномерното налягане.
Аномалии след смяна на гуми
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Радвай се на новият автомобил и не го мисли. Добре е, че все пак помогнахме някак.

Няма да съжаляваш, ще ви хареса. Иначе там, бира има на корем за всекиyordan_ichev написа: 31.01.2024, 01:43:20 ако се класирам с децата за следващия събор, бирата е от мен.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..